Tegnérgatan 33A, tre rum och kök

Cityljus med trädgård

Minnena från 1920-talet när huset byggdes är tydliga. Känslan sitter liksom i väggarna, i detaljer som munblåsta fönsterglas, fiskbensparkett och fruktträden i den gemensamma trädgården. Samtidigt är det ett modernt hem, med rejält kök, nykaklat badrum och gott om förvaring. Allt är omsorgsfullt omskött, redo för nya minnen att skapas.

Man kommer knappast närmare känslan av att bo i egen villa, utan att behöva bekymra sig om alla måsten som kommer med en sådan. Här svänger du in på den grusade infarten och parkerar bilen på sin plats precis utanför den egna ytterdörren. När solen börjar värma på våren njuter du av den och utsikten över kvarterets trädgårdar och Vättern från balkongen. Under sommaren grillar ni gärna i trädgården och tar kaffet på uteplatsen medan barnen busar runt mellan fruktträden.

Lägenheten ligger en trappa upp, med 80 rymliga kvadratmetrar och en spännande överraskning på vinden. Här finns nämligen långtgående planer på att inreda och på så vis förstora hemmet med hela 40 kvadrat! Det blir dina drömmar som får styra hur detta ska sluta.

Snabbfakta
Adress Tegnérgatan 33A
Område Huskvarna Tätort
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 77 kvm
Vån & Hiss 2 av 2 (Hiss finns ej)
Avgift 3.000 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & p-plats
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Kök

Hall

"Det är ett stort kök med jättemycket förvaring. Jag älskar det!"

Balkong

"Det här är lite som att bo i hus, med egen trädgård och egen ingång. Bara lite enklare."

Passage

Vardagsrum

"De gamla skjutdörrarna är en riktigt fin detalj. Och väldigt praktiska när man har nattgäster på besök."

Sovrum 1

"Jag gillar ljuset här inne på dagen. Inte soligt utan liksom luftigt och svalt."

Sovrum 2

"Spegeldörren är gammal, vi hittade den i källaren. Visst passar den in fint?"

Badrum

Vind

"När vi är flera brukar vi sitta på uteplatsen. Är det bara vi så myser vi på balkongen."

Gården

Huset

Omgivning

Säljarens egna bilder

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare köpte bostaden 2012, och nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och bra information att ha med sig vid eventuellt köp:
Ovanför lägenheten finns en oinredd vind. Här finns idag förråd, men möjligheten finns att inreda en stor del av vinden och på så vis utöka bostadsytan med upp till cirka 40 kvadratmeter. Planen har godkänts av föreningen och vissa ritningar finns redan gjorda. Bifogar avtalet mellan bostadsinnehavarna och föreningen under dokument.
Lägenheten totalrenoverades av tidigare ägare under 2010. Nytt kök från Ikea och samtliga vitvaror byttes ut i samband med renoveringen. Badrummet kaklades om och det installerades golvvärme. Stambytt 2010. Tvättmaskinen från Electrolux följer med. Trappan upp till lägenheten fick en ny och fräsch matta i en grå nyans. Ny elcentral och eluttag. Spotlights installerades.
Nuvarande ägare har kompletterat med ny garderob i sovrummet med skjutdörrar. Balkongen fräschades till med nytt trägolv. Nytt kakel, bänkskiva, blandare och skafferi i köket. Barnrummet tillkom under 2015. I övrigt så har man bytt ut golvvärmetermostat, dimmrar och strömbrytare. Samtliga ytskikt såsom tak, väggar och golv har renoverats mellan 2015-2016.
Kakelugnen är ej i bruk. Vill man som boende elda i ugnen får man själv låta renovera den.
Parkeringsplats framför ingången till lägenheten medföljer och är inräknad i månadsavgiften.
Några planerade höjningar av månadsavgiften finns ej enligt föreningens styrelse.
Brf Ägir är en liten förening med familjär stämning, och man hjälps åt med vissa sysslor så som t.ex trappstädning och delvis trädgårdsarbete. På vår och höst brukar man anordna lite gemensamt röj då man träffas och kollar över huset. Anledningen till att man sköter sånt här själva är att fokus ligger på att hålla nere månadsavgifterna.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Tegnérgatan 33A
Område
Huskvarna Tätort
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1929
Våningsplan
2 av 2 (Hiss finns ej)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
77 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.000 kr/mån inkl värme, vatten & p-plats
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Säljarens kostnad avseende el och hemförsäkring uppgår till ca 475 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA