Svirvelgatan 16, sex rum och kök

Utsikt i etage

Lekplats, bokskog och återvändsgata - Sjogarp är ett område utan barnbegränsningar redan från start. Här finns det kompisar i alla åldrar, och alltid någon som är ute på lekplatsen eller fotbollsplanen. Ett ungt framtidssäkrat område som började bebyggas för drygt 10 år sedan. Och man kan ju undra varför det skulle dröja så länge innan Habo fick både en framsida och gräddhylla i ett och samma område? Utsikten milsvid över nejden.

Här bor du i ett fristående hus med några syskonlika byggen intill, som är i princip identiska. Husen må se nätta ut från gatan, men inne kan du räkna med fyra eller fem sovrum beroende lite på hur du väljer att ha planlösningen. Nuvarande ägare har bott här i mer än 10 år med tre barn, så är du redo, är huset på din sida. Här blir livspusslet lite lättare att lägga. En soluppgång som får himlen att brinna gör även en tandläkartisdag till något att se fram emot. Fly ut med kaffekoppen på balkongen eller trädäckets sittvänliga trappsteg.

Snabbfakta
Adress Svirvelgatan 16
Område Sjogarp
Bostadstyp 3-plansvilla i etage
Antal rum 6 rum och kök
Bo & biyta 176 kvm
Tomtareal 916 kvm
Byggår 2007
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

"Det är ett härligt område, och utsikten är bara en del av naturupplevelsen. Stigen upp i bokskogen börjar precis ovanför huset, sen har du många stigar att välja på."

Framsidan

"Såklart blir det många barn i ett sånt här område; jag tror det finns en hel klass sjuåringar. Men här finns husägare i varierande åldrar."

Altan i söder

"Det finns ett hål i häcken och en genväg ner till kompisarna på gatan nedanför som leder bort till lilla lekparken och fotbollsplanen. Här springer barnen fritt mellan husen."

Trädgård

Entré

"Här finns många kontaktytor och tillfällen att ’bonda’ med de andra som bor här på ett naturligt sätt; här lånar du både verktyg och mjölk av grannen om det behövs."

Vardagsrum

Matplats

Kök

Badrum i entréplan

Allrum på övre plan

Balkong

Sovrum 1

"Vi har lagt till en del små detaljer som har passat oss med tre barn. Bland annat en skjutdörr upp till övervåningen och förvaring vid klädkammaren uppe och nere vid tvättstugan."

Sovrum 2

Sovrum 3 - Kontor

Allrum nedre plan

Sovrum 4

Sovrum 5

Badrum på nedre plan

Tvättavdelning

Carport - Förråd

Sjogarp

"Det finns en intresseförening här på Sjogarp som sköter och ordnar en hel del kul under året. Här finns boule-bana, grillplats och både liten och stor lekplats.

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan det byggdes 2007. Nedan följer en kortare sammanfattning av info som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Köket från 2007 kommer från Ballingslöv och har följande maskinell utrustning: induktionshäll (Husqvarna), inbyggnadsugn (Electrolux), mikrovågsugn (Husqvarna), spisfläkt (Bosch), diskmaskin (Electrolux), kyl (Husqvarna) och frys (Husqvarna). Ugnen har bytts under 2018, övriga vitvaror är från 2007.
Under 2009 har nuvarande ägare låtit installera bergvärme i huset. Arbetet utfördes av P & L Vatten & Värme AB. Såväl bergvärmepumpen som varmvattenberedare är av märket Bosch.
I samtliga rum med undantag för övre plan finns vattenburen golvvärme.
Huset är utrustat med jordfelsbrytare.
I tvättavdelningen finns tvättmaskin. Denna är från 2007 och av märket Cylinda.
Under 2014-2015 har en ombyggnation av övre plan samt trappa utförts för att skapa ytterligare ett sovrum. I samband har målning och tapetsering utförts och nya garderober har satts in.
Under 2008 byggdes altandäcket och under 2016 installerades sedan ute-spa.
Huset är anslutet till fibernätet HaboNet. Med en anslutning till HaboNet beställer du tjänster såsom TV, Internet, och IP-telefoni via en och samma fiber. För mer info om vad som erbjuds, besök gärna www.habonet.se
Solen går upp på morgonen på husets baksida med uppiggande ljus in på balkongen samt i allrummen. Solen kan sedan avnjutas under hela dagen fram till kvällen från altanen och går ner utanför vardagsrummet.
För att förenkla trädgårdsskötseln följer robotgräsklipparen med i köpet.
Besiktningsprotokoll från Anticimex bifogas i presentationen under "dokument", fredag 23 november.
Visa mer

Planritning

Situationsplan

BOSTAD
Adress
Svirvelgatan 16
Område
Sjogarp
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
6 rum och kök
Bo & biarea
176 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 916 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass D , 56 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA