Sveavägen 51, tre rum och kök

Höjdarvy på berget

Ta höjd för utsikt deluxe! Högst upp på berget, sedan två trappor till. Här bor du som en kunglighet med synfältet smyckat av Vättern och natur. En öppen planlösning, genomgående ljusa ytskikt, glasad balkong och stora fönster i flera riktningar ger "luftigt intryck" en ny mening. Här har du inga svårigheter att andas djupt och avslappnat. Trots att hemmet bara ligger ett stenkast från Jönköpings centrum är det lugnt som i skogen (bli inte förvånad om du ser en älg i naturen utanför, det har hänt). Ändå har du gott om trevliga grannar i området, flera förskolor och skolor i närheten och inte alls långt till Coop Dalvik, som är din närmsta mataffär. Att bussarna till stan ofta går var tionde minut är såklart även det ett stort plus. Vid klart väder ser du Visingsö-färjan från frukostbordet, bara en sådan sak!

Snabbfakta
Adress Sveavägen 51
Område Hisingstorp
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 86 kvm
Vån & Hiss 3 av 7 (Hiss finns)
Avgift 5.135 kr/mån
Inkluderar Värme & vatten
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Sovrum 1

Kök

"Det är härligt att stå och laga mat, och ibland vända sig om och njuta av utsikten. När det är klart väder ser man Visingsö-färjan."

Vardagsrum

"Det är verkligen skönt att inte ha någon insyn alls."

Inglasad balkong

"Vi älskar balkongen! På sommaren såklart, men också på nyårsafton. Då har man första parkett till hela stans fyrverkerier."

Sovrum 2

Badrum - Tvätt

"Det är skönt med svängrummet. När vi hade bebis funkade det jättebra med skötbord också utan att bli trångt."

Förening

"Det känns verkligen som att man bor på gränsen mellan landet och stan."

Omgivning

Mäklaren informerar
Inom föreningen är samtliga lägenheter kollektivt anslutna till Telias "Triple Play", kommunikationstjänster via fiber. Den obligatoriska kostnaden för dessa tjänster är fn. 222 kronor per månad och betalas till föreningen tillsammans med månadsavgiften. Mediapaketet innehåller idag ett 30-tal tv-kanaler (Telia Lagom) samt även en bredbandsanslutning där hastigheten uppgår till 100 Mbit/sek. Även IP-telefoni ingår. Varje enskild medlem kan naturligtvis komplettera med ytterligare tjänster från Telia separat.
Bostadsrättsföreningen har tecknat ett gemensamt gruppavtal avseende el vilket gör att medlemmarna klarar sig utan enskilda elavtal. Säljarens kostnad för hushållselen uppgick under den senaste 12-månadersperioden till cirka 190 kronor per månad. Bostadsrättföreningen har även tecknat avtal med Folksam om att medlemmarna inte behöver ett särskilt bostadsrättstillägg till respektive hemförsäkring.
Till lägenheten hör det ett lägenhetsförråd som är beläget i entréplan. Storleken uppgår här till cirka tio kvadratmeter.
Köket kommer från Vedum och installerades i samband med husets färdigställande 2014. Majoriteten av vitvarorna kommer i huvudsak från välkända Bosch och installerades även dessa under 2014. Spishällen har induktionsfunktion.
I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Även dessa kommer från Bosch och installerades 2014.
Solens strålar träffar den inglasade balkongen redan tidig morgon och håller sig kvar till seneftermiddagen.
I köpet ingår utan extra kostnad monterade persienner och rullgardiner.
Föreningen har idag inga planer på att förändra medlemmarnas månadsavgifter. (Kontrollerat med föreningens ordförande 2/5 -18)
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Sveavägen 51
Område
Hisingstorp
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2014
Våningsplan
3 av 7 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
86 kvm (säljarens information)
Månadsavgift
5.135 kr/mån inkl värme och vatten
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 4
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till ca 190 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA