Sveavägen 49, tre rum och kök

Glasmästaren på toppen

Att bo på Hisingsängen innebär att man bor nästan så högt det går att komma i kommunen. Det är väl bara Taberg som är lite högre. Detta är en snygging som är i bästa skick med fint hörnläge mot öster och söder. Just själva hörnet är glasmästarens eget rum, helglasat utifrån och in. Du kan ha öppet lite som du vill, beroende på årstid. När hösten kommer stänger du det yttre skalskyddet och tar vara på den lite mer defensiva solen. Funkar lika bra som växthus kan vi lova om du vill närproducera minitomater.

Här bor du dessutom bokstavligt med ena foten i kohagen och den andra i villakvarterets småskalighet. Förskola, vanlig skola och bussförbindelse precis utanför. Coop-Dalvik är nära liksom Fjällstugans restaurang som du vill låta spisen vila på söndag. Någon Mulle-skola finns nog inte, men till skogs kommer du enkelt, och kan ta med barnen ut och upptäcka små och stora kryp och flygfän; bär, träd och buskar.

Snabbfakta
Adress Sveavägen 49
Område Hisingstorp
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 85 kvm
Vån & Hiss 2 av 8 (Hiss finns)
Avgift 4.983 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, kabel-TV, bredband & IP-telefoni
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Kök

"Köket har en del grejer som inte är standard som vi valde till, bänkskivorna i marmor är en sån sak; supersmidigt när du bakar bland annat."

Matplats

"Det är väldigt enkelt att möblera i bostaden. Vi har mycket folk hemma och det var viktigt för oss att kunna ha en stor soffa och ett stort matbord."

Vardagsrum

Inglasad balkong

"Elgrill är ok på balkongen, men det blir inte riktigt samma sak som riktig glöd, därav brukar vi grilla nere på gården när det är bra väder och inget eldningsförbud."

Sovrum 1

"Vi har blivit väldigt bortskämda med stora sovrum när vi har bott här och det har vi märkt när vi har letat hus, svårt att hitta något motsvarande."

Sovrum 2

"Vår pojk gillar att stå i sitt smala fönster som går hela vägen ner till golvet Där tittar han på grävskopor och lastbilar som åker förbi."

Badrum & Tvätt

"Det bor många barnfamiljer här, så det är alltid kul att gå ut och leka för barnen, och det är alltid någon att prata med för oss också."

Föreningen

"Varje hus är sin egen förening här, men vi samarbetar bra och den stora plana ytan är perfekt att spela fotboll på för alla."

Omgivningarna

Planritning

Mäklaren informerar

Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2016. Nedan följer en kortare sammanställning av de tillval som gjorts samt annan info som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.

Köket består i stort sett av bara tillvalsmaterial. Marmorbänkskivorna, köksluckorna, kaklet och vitvarorna är tillval. Köket är av märket Vedum. Den maskinella utrustningen består av följande: inbyggd ugn och mikro (Bosch), induktionshäll (Bosch), integrerad diskmaskin (Bosch), kyl och frys (Bosch). Samtliga vitvaror är från 2016.

I badrummet är det också tillval på kakel och klinker. Tvättmaskinen och torktumlaren är av märket Bosch och är från 2016.

Samtliga lägenhetens innerdörrar är även de tillval med mer massiva dörrstycken istället för de lättare dörrar som ingick i grundnivån.

Föreningens medlemmar fick en avgiftsfri månad under 2018.

En garanterad parkeringsplats för 250 kr/mån följer lägenheten. Till garageplatserna är det kösystem och kostar 550 kr/mån.

Till lägenheten hör ett förråd om 12 kvadratmeter på entréplan.

HSB har hand om den ekonomiska och tekniska förvaltningen. Inga åtaganden avseende trappstädning, trädgårdsskötsel eller snöskottning belastar medlemmarna.

BOSTAD
Adress
Sveavägen 49
Område
Hisingstorp
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2016
Våningsplan
2 av 8 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
85 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
4.983 kr/mån Värme, vatten, kabel-TV, bredband och IP-telefoni
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA