Sveavägen 47, tre rum och kök

Rymlig charmör i toppform

På hisnande höjder på Hisingstorp regerar denna ungdom som har nyhetens toppform helt intakt sedan huset byggdes. Föreningen bildades 2016 och kan idag se tillbaka på en gynnsam uppstart med goda ekonomiska framtidsutsikter och ett stort engagemang i föreningen. Tillsammans med sina systerhus bildar de en samfällighet där gemenskap och ansvar råder. Men varje hus är sin egen bostadsrättsförening.

Tre rum och kök på pappret, men i verkligheten har du ett extra vardagsrum tack vare den helt inglasade balkongen i sydvästläge. Hjärtat i lägenheten är öppet och stort i kombon kök-matplats-vardagsrum och med balkongen i förlängning. Här går vardagspulsen snabbt ner på lågvarv. Sen har du två sovrum i varsin ände, båda med varsitt annorlunda fönster.

Snabbfakta
Adress Sveavägen 47
Område Hisingstorp
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 88 kvm
Vån & Hiss 2 av 7 (Hiss finns)
Avgift 4.614 kr/mån
Inkluderar Värme, kallvatten, kabel-TV, bredband & IP-telefoni
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Vår trerummare är den enda med två badrum här i huset."

Kök & Matplats

Vardagsrum

"Bredband och telefoni ingår i avgiften, vilket brukar vara ovanligt i nyare föreningar vad vi vet."

Inglasad balkong

"Vi gillar att sitta och bara njuta av kvällssolen här på balkongen."

Sovrum 1

Sovrum 2

"Vi fick chans att köpa lägenheten efter ett återbud, och vi har inte ångrat oss en sekund."

Badrum & Tvätt

"Det är så smidigt med sin egen lilla tvättavdelning i lägenheten."

Klädkammare

Dusch & Wc

Föreningen

"Styrelsen i föreningen är helt fantastisk, med många engagerade krafter. En ung förening som fått en bra start för framtiden."

Föreningens fastighet

"Smidiga bussförbindelser in till stan precis utanför dörren, samtidigt som du kan se korna beta och rådjuren ströva förbi på fälten. Så nära landet man kan komma."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2016. Nedan följer en kortare sammanfattning av den information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Köket kommer från Vedum och installerades i samband med husets färdigställande 2016. Köket har följande maskinell utrustning: Induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, spisfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Samtliga vitvaror kommer från välkända Bosch och installerades även dessa under 2016.
I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Även dessa kommer från Bosch och installerades 2016.
Solens strålar träffar den inglasade balkongen efter lunchtid och håller sig kvar till kvällen.
Till lägenheten följer ett förrådsutrymme som mäter cirka fem kvadratmeter och är beläget i entréplan.
Som köpare är man garanterad en parkeringsplats som kostar 250 kr/mån. Till garageplatserna är det separat kö och dessa kostar 550 kr/mån.
HSB har hand om den ekonomiska och tekniska förvaltningen. Inga åtaganden avseende trappstädning, trädgårdsskötsel eller snöskottning belastar medlemmarna.
Inom föreningen är samtliga lägenheter kollektivt anslutna till Telias "Triple Play", kommunikationstjäster via fiber. Kostnaden för detta är inräknad i månadsavgiften. Mediapaketet innehåller idag ett 30-tal tv-kanaler (Telia Lagom) samt även en bredbandsanslutning där hastigheten uppgår till 100 Mbit/sek. Även IP-telefoni ingår. Varje enskild medlem kan naturligtvis komplettera med ytterligare tjänster från Telia separat.
Bostadsrättsföreningen har tecknat ett gemensamt gruppavtal avseende el vilket gör att medlemmarna klarar sig utan enskilda elavtal. Säljarens kostnad för hushållselen uppgick under den senaste 12-månadersperioden till cirka 200 kronor per månad. Bostadsrättföreningen har även tecknat avtal med Folksam om att medlemmarna inte behöver ett särskilt bostadsrättstillägg till respektive hemförsäkring.
I köpet ingår utan extra kostnad monterade rullgardiner i båda sovrummen samt sängramen i det större sovrummet.
Föreningen börjar fr.o.m. 1/10 - 2018 mäta förbrukning av varmvattnet individuellt för varje lägenhet. Samtidigt sänker föreningen månadsavgifterna med 3,5% (annonserad avgift gäller efter sänkningen).
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Sveavägen 47
Område
Hisingstorp
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2016
Våningsplan
2 av 7 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
88 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
4.614 kr/mån inkl värme, kallvatten, kabel-TV, bredband och IP-telefoni
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till cirka 200 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA