Sturegatan 11B, två rum och kök

Grön dubbelparkering

Jönköpings stadsbild kan vara väldigt grön om du siktar rätt. Här längst upp på Sturegatan kan du se fram emot en grön tillvaro med dubbla parker. En framför köksfönstret och en ännu större på baksidan där balkong och vardagsrum sitter pricksäkert mitt för hela Friaredalen. Vår gemensamma gröna lunga utmed den stilla Junebäcken som eponymt givit namn till hela Jönköping. Vill du röra på dig motionärt eller bara lata dig på en filt i gräset med en bok, har du alla möjligheter.

Lägenheten är i bra skick och renoverad löpande under ett antal år. Golv i två olika träslag – ek i vardagsrum och sovrum, gamla furuplank i hall och kök. Mellan kök och matplats har en vägg tagits bort helt vilket innebär ett luftat utrymme med mycket ljus från två stora fönster mot den lilla parken framför huset. Särskilt om morgonen kommer solen hälsa på i detta rum. Men frågan är om inte kvällssolen kan leta sig rätt igenom lägenheten från vardagsrummet dessutom, lite beroende på tid på året. Nästa år vet du om så är fallet.

Snabbfakta
Adress Sturegatan 11B
Område Torpa - Söder
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 53 kvm
Vån & Hiss 1 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.594 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Föreningens hus

Hall

"Det kändes som ett helt naturligt drag att ta bort väggen mellan matrum och kök när jag flyttade in för snart 15 år sen."

Matplats

Kök

"Jag gillar verkligen att man har vardagsrum och sovrum mot Friaredalen, det är ingen insyn från någon granne och väldigt tyst och skönt."

Vardagsrum

Inglasad balkong

Sovrum

"Den nya balkongen blev en höjdare, nu funkar lägenheten nästan som en liten 3:a under delar av året. Tidigare var balkongerna väldigt små."

Badrum

Föreningens gård

"Jag har länge haft känslan av att lägenheten är större än vad den är, planlösningen är väldigt trevlig och genomtänkt."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2005, nedan följer en kortfattad renoveringshistorik och annan info som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt köp.
2005 - Rivning av vägg som tidigare avgränsade matrummet och köket för att skapa ett stört umgängeskök med bättre arbetsytor och ny disposition. Byggnation av köksö som innehåller både skåp-/lådförvaring och en halvstor frys vilket gjorde att det kunde ställas in ett fullstort kylskåp. Stommar och luckor från IKEA, induktionshäll (2005), varmluftsugn (2005), spisfläkt (2005), diskmaskin (2005), kylskåp (2005) samt frys (2015).
2005 - Omslipning av golv, framtagning av gamla brädgolv där det tidigare låg plastmattor och slipning/behandling av även dessa. Målning och tapetsering av samtliga väggar och målning av innertak.
2013 - Lättare renovering av badrum. Montage av dimbara spotlights i tak med hjälp av elektriker, byte av badrumsskåp/kommod och handfat med ny blandare, installation av rejält badkar med duschplats i samt glasvägg vid duschplatsen. Byte av WC-stol, omfogning av samtliga fogar med mörkgrå fog samt målning av våtrumsmatta med en för ändamålet avsedd grå färg.
2013 - Ommålning av samtliga innertak.
2019 - Ommålning av samtliga väggar med hjälp av fackman. Omlackering av samtliga köksluckor med hjälp av lackeringsfirma. Byggnation av större balkong i föreningens regi samt inglasning av denna. Balkongen ligger i rakt västerläge och bjuder på mycket fina solnedgångar bort över stadsparken på andra sidan Friaredalen.
Huset är anslutet till Com Hem och ett grundutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften. Via Com Hem kan man som boende även få tillgång till snabbt bredband, på denna adressen erbjuds hastigheter upp till 1.200 Mbit/sekund. För mer information om vilka olika typer av bredband som kan beställas, besök gärna www.comhem.se/bredband
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Sturegatan 11B
Område
Torpa - Söder
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Våningsplan
1 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
53 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
2.594 kr/mån värme, vatten och kabel-TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till cirka 250 kronor per månad och för försäkring till cirka 100 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA