Stjärnvägen 11A, fem rum och kök

Smooth living med utsikt

Livet blir inte smidigare än det gör sig. Vill du hjälpa det på traven, flytta in på Stjärnvägen! Du får ett stabilt parhus, inte för litet, inte för stort. Bra sällskapsytor, fyra sovrum, en mysig och lättskött trädgård, balkong med utsikt och massor med förvaring. Kan det bli mer lättlevt?

Huset murades upp i början på 70-talet och har stått stadigt sedan dess på en av Bymarkens lugnaste gator. Den är liten och trafiken utanför är nästan lika med noll. Entrén ligger i suterrängplan, tillsammans med två sovrum, toalett, dusch, bastu och tvättstuga. En trappa upp ligger kök och vardagsrum, två sovrum och badrum. Sommartid förstoras boytan med morgonsolsbalkong, inglasat uterum och altan i västerläge. Oavsett årstid släpper de stora fönstren in maximalt med ljus, vilket ger en härlig rymd och en ljus syn på livet. Även avståndet till stan piggar upp, du cyklar dit på 5 minuter.

Snabbfakta
Adress Stjärnvägen 11A
Område Bymarken
Bostadstyp Tvåplans parhus i suterräng
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 126 + 44 kvm
Tomtareal 453 kvm
Byggår 1973
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

Entré

Kök

"Det är väldigt trevligt att äta frukost till den här utsikten."

Balkong

Vardagsrum

Uterum & Altan

"När solen skiner är uteplatsen utan tvekan eftermiddagens bästa plats."

Sovrum 1

"Det är skönt att ha dörren öppen till balkongen och gå rakt ut på morgonen."

Badrum

Sovrum 2

"Alla sovrum i huset är bra i storlek."

Sovrum 3

"Med tanke på husets storlek så finns det riktigt bra med förvaringsutrymmen."

Toalett

Tvättstuga - Dusch - Bastu

Sovrum 4 - Kontor

Garage

"Vi kan ha jättemycket grejer här och ändå köra in bilen."

Trädgården

"Om man inte har så mycket tid att lägga på trädgården så behöver man inte det. Den håller sig fin ändå."

Omgivning

"Läget är perfekt, man slipper oljuden från trafiken och får lite lagom motion i backen på vägen hem från stan."
Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan år 2016. Nedan följer lite information som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt förvärv.
Köket, som senast renoverades 2011 av tidigare ägare har följande maskinell utrustning: induktionshäll (Electrolux), inbyggnadsugn (Electrolux), spisfläkt (Thermex), diskmaskin (Electrolux), kyl (Electrolux) och frys (Electrolux). Samtliga vitvaror är från 2011.
Tvättstugan med duschutrymmet renoverades 2009. Här finns tvättmaskin (Bauknecht) från 2011 samt torktumlare (Husqvarna) som byttes ut av nuvarande ägare 2018.
Badrummet på övre plan renoverades 2009 och toaletten i entréplan 2011. Det inglasade uterummet är byggt 2015, samma år byttes även staketet. Dessa renoveringar är utförda av tidigare ägare.
Luft/luftvärmepumpen är en IVT Nordic Inverter som installerades år 2009. Nuvarande ägare har bytt ut en radiator i sovrum 4 (2016) samt en i sovrum 2 (2018).
Solen går upp på morgonen på husets framsida och avnjuts då bäst från balkongen intill köket, där den blir kvar till lunchtid. Solen avnjuts sedan från baksidan under eftermiddagen och fram till tidig kväll från altanen.
Fastigheten är sedan 2016 ansluten till Wetternets öppna fibernät för en framtidssäkrad uppkoppling. Läs gärna mer på www.wetternet.se.
Visa mer

Planritning

Situationsplan

BOSTAD
Adress
Stjärnvägen 11A
Område
Bymarken
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
126 + 44 kvm (faktisk uppmätn norm SS 21054)
Tomt
Areal: 453 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
94 kWh/m2 och år
KARTA