Stenroddargränd 3, två rum och kök

Till sjöss i fint format

Ensam eller tvåsam – här har du Munksjöstaden paketerad i bra format. Kanske blir det din första egna ”köpe-lägenhet”. Kanske första boendet med din käresta. Här kan tillvaron ta en ny vändning. Livet ligger framför dig, och så gör även Munksjöns vattenblänk kan vi lova. framförallt när du kommer ut på balkongen som öppnar sig som en tårtbit mot öster och söder. Men även från sovrummet finns potential att slockna på kudden samtidig som sjön visar sitt kvällshumör.

Lägenheten ligger högst upp i huset på sjunde våningen, men ingen risk för varken svindel eller sjösjuka vad vi Västanhemmare kunde erfara vid vårt soliga besök. Lägenheten har hållit sig i nyskick sedan byggåret och har dessutom några fina tillval som lyser upp tillvaron. Bland annat den fristående fläkten, bänkskivan och de rostfria hushållsapparaterna i köket. Det fina glaspartiet som balkongdörren är en del av är dock fin byggstandard som ingick.

Snabbfakta
Adress Stenroddargränd 3
Område Munksjöstaden
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 44 kvm
Vån & Hiss 7 av 7 (Hiss finns)
Avgift 2.960 kr/mån
Inkluderar Värme
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Att ha mataffären så nära som Hemköp kommer vi sakna, och apoteket och Vätterhälsan. Vill man träna så finns det även ett gym nära"

Hall

Kök

"Garage finns i två våningar under alla husen; även full sopsortering hittar du i källaren"

Vardagsrum

Balkong

"Vi borde ha vänt sängen, men det har inte blivit av. Man skulle kunna ligga och titta ut över sjön och soluppgången"

Sovrum

Badrum

"Rosetten är vårt egna lokala konditori där dom bakar fint lördagsbröd; vi äter även frukost där i bland innan vi går ut på stan"

Munksjöstaden

Planritning

Mäklaren informerar
En helt nyproducerad "minitvåa" i bostadsrättsföreningen Pappersmakaren i Munksjöstaden! Lägenheten stod klar för inflytt 2017 och det har varit samma ägare sen dess.
Lägenheten har en balkong, med vyer rakt ut över Munksjöns vatten och mot den blivande strandpromenaden och parken. Balkong har utgång direkt från vardagsrummet och njuts i förmiddagssolen.
Till lägenheten följer ett förrådsutrymme beläget några trappor ner från lägenheten.
I föreningens fastighet är samtliga lägenheter kollektivt anslutna till Telias Triple Play, kommunikationstjäster via fiber. I avgiften som debiteras med 229 kr/månad ingår för närvarande ett basutbud av tv-kanaler samt även bredbandsanslutning och trafik, hastigheten på detta är cirka 100 Mbit/sekund. Även IP-telefoni ingår. Utöver grundavgiften till föreningen tillkommer därför en avgift för datatjänsterna om 229kr/månad. Ett upplägg som blir mycket billigare än att varje enskild medlem tecknar egna avtal!
Kostnad för varm- och kallvattensförbrukning samt hushållsel debiteras löpande månadsvis av föreningen.
I föreningens garage finns 47 parkeringsplatser där merparten hyrs ut till medlemmar för 700 kr/mån. Platserna fördelas enligt kösystem. För närvarande finns ingen ledig plats.
Mer information om den nya stadsdelen Munksjöstaden finns på www.munksjostaden.com
Visa mer
BOSTAD
Adress
Stenroddargränd 3
Område
Munksjöstaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Våningsplan
7 av 7 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
44 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
2.960 kr/mån inkl värme
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarnas kostnad för hushållsel, försäkring, vatten och bredband uppgår till cirka 600 kr per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA