Stenroddargränd 1, tre rum och kök

I Munksjövikens spegel

Vi har fått förmånen att lära känna ännu ett vackert hem här i Jönköpingstrakten med planerad visning efter sommaren. Maila gärna ansvarig mäklare om du önskar ytterligare information.

Snabbfakta
Adress Stenroddargränd 1
Område Munksjöstaden
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 97 kvm
Vån & Hiss 3 av 12 (Hiss finns)
Avgift 4.919 kr/mån
Inkluderar Värme
Pris 3.400.000 kr eller högstbjudande
Kontakt

Skicka
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Huset

Munksjöstaden

Planritning

Mäklaren informerar
En helt nyproducerad trea i bostadsrättsföreningen Pappersmakaren i Munksjöstaden! Lägenheten stod klar för inflytt 2017 och det har varit samma ägare sen dess.
Lägenheten har en inglasad balkong, med vyer rakt ut över Munksjöns vatten och mot den blivande strandpromenaden och parken. Balkong har utgång direkt från vardagsrummet och njuts i förmiddagssolen.
Köket kommer från HTH. Bänkskiva är i marmorkomposit och här finns följande maskinell utrustning: Induktionshäll (Bosch), inbyggnadsugn (Bosch), inbyggnadsmikro (Bosch), spisfläkt (Tovenco), integrerad diskmaskin (Bosch), kyl (Bosch) och frys (Bosch).
I båda badrummen håller golvvärmen dina fötter varma, och i det större badrummet finns såväl tvättmaskin som torktumlare. Även dessa av märket Bosch.
Till lägenheten följer ett förrådsutrymme beläget ett våningsplan under lägenheten.
Lägenheten är ansluten till Telias Triple Play, kommunikationstjäster via fiber.
Kostnad för varm- och kallvattensförbrukning samt hushållsel debiteras löpande månadsvis av föreningen.
I föreningens garage finns 47 parkeringsplatser där merparten hyrs ut till medlemmar för 700 kr/mån. Platserna fördelas enligt kösystem. Möjlighet finns även till parkering på intilliggande gator eller Torpa-området.
Mer information om den nya stadsdelen Munksjöstaden finns på www.munksjostaden.com
Visa mer
BOSTAD
Adress
Stenroddargränd 1
Område
Munksjöstaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Våningsplan
3 av 12 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
97 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
4.919 kr/mån inkl värme
Pris
3.400.000 kr eller högstbjudande
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
FÖRENING
Typ
Bostadsrättsförening
Förening
Brf Pappersmakaren

Brf Pappersmakaren är den tredje inflyttade bostadsrättsföreningen i Jönköpings helt nya stadsdel Munksjöstaden. Föreningen äger fastigheterna Marinen 4 och Marinen 8 vilka är belägna mellan Barnarpsgatan och Munksjöns strand. Fastigheten bebyggdes under 2016-2017 med fyra mer eller mindre sammanbyggda flerbostadshus bestående av två huskroppar med 4 våningar, en huskropp om 6 våningar, samt en högbyggd del om 11 våningar. Totalt rymmer föreningens byggnader 80 lägenheter. I källarplanet finns 47 parkeringsplatser i varmgarage samt cykel- och lägenhetsförråd. Den totala bostadsytan i föreningen uppgår till 6 292 kvm.

Innergårdsmiljön är mycket trevlig med en tydlig arkitektonisk utformning som matchar byggnaderna. Gräsytor, plattsättningar och planteringar som de närmsta åren kommer att utvecklas till en grön oas. Skötsel av gemensamma ytor handhas av Riksbyggen Service. Även den ekonomiska förvaltningen av föreningen sköts genom Riksbyggen.

I föreningens fastighet är samtliga lägenheter kollektivt anslutna till Telias Triple Play, kommunikationstjäster via fiber. I avgiften som debiteras med 229 kr/månad ingår för närvarande ett basutbud av tv-kanaler samt även bredbandsanslutning och trafik, hastigheten på detta är cirka 100 Mbit/sekund. Även IP-telefoni ingår. Varje enskild medlem kan naturligtvis komplettera tjänsterna ytterligare direkt mot Telia. Dessa tjänster ingår ursprungligen inte i månadsavgiften till föreningen men avtalet är kollektivt tecknat av föreningens medlemmar, därför är denna kostnad ett obligatoriskt tillägg. Utöver grundavgiften till föreningen tillkommer därför en avgift för datatjänsterna om 229kr/månad. Ett upplägg som blir mycket billigare än att varje enskild medlem tecknar egna avtal!

I föreningens garage finns 47 parkeringsplatser där merparten hyrs ut till medlemmar för 700 kr/mån. Platserna fördelas enligt kösystem. Några platser reserveras som besöksparkeringar och några för gemensam bilpool. För medlemmarnas gäster finns även att övernattningsrum som kan hyras dygnsvis.

Föreningen tillämpar individuell mätning av varm- och kallvatten samt hushållsel. Kostnad för förbrukning är naturligtvis högst individuell och påverkningsbar.
Uppvärmning
Fjärrvärme, vattenburna radiatorer
Fönster
3-glas
Ventilation
Mekanisk till/frånluft
Andel i föreningen
1.38593 %
Andel av årsavgift
1.44269 %
Lägenhetsnummer
215072002-0054
DOKUMENT
KARTA