Stenroddargränd 1, tre rum och kök

Ljusfenomenal attraktion

Munksjöstaden har många goda sidor. I denna ljus-abstinenta lägenhet drar du nytta av alla på en gång. Massor av utsikt, sol och begränsad insyn, för att vara så centralt. Arkitekten ska främst ta åt sig äran av de fina sällskapsytorna som knyter ihop kök, vardagsrum och matplats på ett väldigt fint sätt. Allt väl kryddat med en solblänkt sjö. Glaspartier både på sidan och ovanför dörren ut på balkongen. Här kan du låta vinden rufsa både luggen och gardinerna så mycket du vill under vår, sommar och tidig höst.

Att bo i Munksjöstaden innebär också att livet kan bli väldigt bekvämt. Tar du hissen ner i garaget kan du gå torrskodd både till gymmet i Munksjötornet samt till Hemköp och vårdcentralen, utan att ta på dig ytterkläder. Sockerbagare och pizzabagare finns på nära håll också, och en hel del annat smått och gott. Skulle livet kännas för lättjefullt är det bara att ta fram löparskor eller gåstavar och ta ett varv runt Munksjön och Rocksjön i ett svep. Eller upp mot Vattenledningsparken. Har du drömt om en egen kajak är det nu du ska göra slag i saken. När du har en egen sjö.

Snabbfakta
Adress Stenroddargränd 1
Område Munksjöstaden
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 97 kvm
Vån & Hiss 3 av 12 (Hiss finns)
Avgift 4.919 kr/mån
Inkluderar Värme
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Entré

"Det blev en hel del tillval både i kök och badrum. Innerdörrarna är också tillval. Inglasningen på balkongen har dock kommit på plats efteråt. "

Kök

Matplats

"Jag tycker lägenheten ligger på ett bra våningsplan, väldigt lite insyn, och du får utsikt och sol på ett bra sätt."

Inglasad balkong

"Inglasningen har verkligen gjort balkongen till ett året-runt-rum som använts flitigt de här åren jag bott här."

Vardagsrum

Sovrum 1

"Du har faktiskt sjöutsikt från alla rum, och vi ser ut även när vi ligger i sängen."

Badrum - Tvätt

Sovrum 2 - Kontor

"Det har varit bra att ha ett extra rum, både för gäster och som arbetsrum nu när det varit aktuellt att jobba hemma."

Dusch - Toalett

Klädkammare

"Förvaringsutrymmena är inte att klaga på heller, både klädkammare och skjutdörrsgarderob, plus en lång rad vanliga garderober dessutom."

Huset

"Jag kommer nog aldrig bo så här bekvämt igen. Går du genom garaget behöver du inte ens ta på ytterkläder för att handla eller gå till gymmet."

Munksjöstaden

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan huset byggdes 2017. Nedan följer en kortare sammanfattning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Lägenheten har en inglasad balkong, med vyer rakt ut över Munksjöns vatten och mot den blivande strandpromenaden och parken. Balkong har utgång direkt från vardagsrummet och njuts i förmiddagssolen.
Köket kommer från HTH. Bänkskiva är i marmorkomposit och här finns följande maskinell utrustning: Induktionshäll (Bosch), inbyggnadsugn (Bosch), inbyggnadsmikro (Bosch), spisfläkt (Tovenco), integrerad diskmaskin (Bosch), kyl (Bosch) och frys (Bosch).
I båda badrummen håller golvvärmen dina fötter varma, och i det större badrummet finns såväl tvättmaskin som torktumlare. Även dessa av märket Bosch.
Till lägenheten följer ett förrådsutrymme beläget ett våningsplan under lägenheten.
I föreningens fastighet är samtliga lägenheter kollektivt anslutna till Telias Triple Play, kommunikationstjäster via fiber. I avgiften som debiteras med 229 kr/månad ingår för närvarande ett basutbud av tv-kanaler samt även bredbandsanslutning och trafik, hastigheten på detta är cirka 100 Mbit/sekund. Även IP-telefoni ingår. Varje enskild medlem kan naturligtvis komplettera tjänsterna ytterligare direkt mot Telia. Dessa tjänster ingår ursprungligen inte i månadsavgiften till föreningen men avtalet är kollektivt tecknat av föreningens medlemmar, därför är denna kostnad ett obligatoriskt tillägg. Utöver grundavgiften till föreningen tillkommer därför en avgift för datatjänsterna om 229kr/månad.
Kostnad för varm- och kallvattensförbrukning samt hushållsel debiteras löpande månadsvis av föreningen.
I föreningens garage finns 47 parkeringsplatser där merparten hyrs ut till medlemmar för 700 kr/mån. Platserna fördelas enligt kösystem. Möjlighet finns även till parkering på intilliggande gator eller Torpa-området.
Mer information om den nya stadsdelen Munksjöstaden finns på www.munksjostaden.com
Visa mer
BOSTAD
Adress
Stenroddargränd 1
Område
Munksjöstaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Våningsplan
3 av 12 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
97 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
4.919 kr/mån inkl värme
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarens kostnad för hushållsel, försäkring, vatten och bredband uppgår till cirka 800 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA