Stenhuggargatan 48, fyra rum och kök

Fritt fält i city

Väljer du exakt rätt position i livet och på Kålgården så har du fältet fritt utanför balkong och fönster. Just så är det här i 48:an. Fältet ligger ut mot Rocksjöns naturreservat med promenadstråk och spänger vid och över vattnet bara en bit bortom kullen. Å andra sidan har du bokstavligt hela citys utbud av varor och tjänster blott 5 minuter bort till fots. Kålgårdens goda sidor fullt utvecklade.

Lägenheten i sig är ett välskött reservat, med lugn och ljus från två håll, och balkonger åt två håll dessutom. Tre sovrum gör dig redo för ett nytt kapitel i livet antingen du fyller 30 eller 60. Lägenheten i bästa skick dessutom, utan några synliga spår av tidens tand sedan fastigheten byggdes 2016-2017. Fin färgsättning i rummen gör att pulsen sänks 6-8 slag direkt.

Snabbfakta
Adress Stenhuggargatan 48
Område Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Bo & biyta 105 kvm
Vån & Hiss 2 av 4 (Hiss finns)
Avgift 5.378 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, kabel-TV, bredband & IP-telefoni
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Huset

Hall

Kök och matplats

"Köket har betydligt mer förvaring än vad jag tycks behöva, för jag har inte fyllt allt på lång väg."

Vardagsrum

Inglasad balkong i sydöst

Badrum och tvätt

"Balkongen är ett litet underverk, med utsikten och solen redan tidigt på morgonen, och tidigt på våren. Här är det lätt att trivas."

Sovrum 1

Klädkammare

Öppen balkong i nordväst

"I föreningen finns både stor tvättstuga för mattvätt och övernattningsrum med badrum och fyra bäddar när du får gäster."

Sovrum 2

Duschrum vid sovrummen

Sovrum 3

"Jag brukar skoja och säga att det är som att blicka ut över Allvaret på Öland, och det ligger lite i det faktiskt."

Innergård

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan huset var nybyggt, och flyttar under oktober några kvarter bort till en lite mindre lägenhet. Nedan följer lite djupare info om bostaden som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt köp.
I HTH-köket finns följande maskinell utrustning: induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro och ugn, kyl och frys. Samtliga vitvaror är av märket Electrolux och är från 2016.
Tvätt- och torkmöjligheter finns i det stora badrummet som är utrustat med dusch. Tvättmaskinen och torktumlaren är av märket Electrolux.
Nuvarande ägare har lagt trägolv på den inglasade balkongen och lät måla om sovrum 2 och 3 under 2020.
På den inglasade balkongen njuter man av solstrålarna från tidig morgon och fram till ungefär lunchtid. På balkongen som vetter mot gården har man sol från lunchtid till runt klockan 19 under sommarhalvåret.
Inga planerade avgiftsändringar eller reparationer finns för närvarande (kontrollerat med ordförande 4/3-2020). I månadsavgiften ingår ett grundutbud av TV-kanaler samt bredband (100/100 Mbit). Com Hem levererar dessa mediatjänster.
En bilplats i garaget kommer finnas tillgänglig för den nya ägaren (kontrollerat med ordförande 7 april 2020). För en garageplats betalar man 500 kr/mån och för en bilplats ute, 200 kr/mån.
I detta trapphus 48 kan man ta hissen direkt ner i föreningens gemensamma garage, vilket man inte kan på alla ställen i föreningens hus.
Till lägenheten hör ett stort vindsförråd om cirka 12 kvm.
En övernattningslägenhet finns att hyra för 200 kronor/natt, i denna finns hela sju sovplatser.
En tvättstuga med större tvätt- och torkmaskiner finns om man skulle vilja tvätta större textilier. Annars är samtliga lägenheter utrustade med egna tvättsektioner i badrummen.
HSB står för den ekonomiska och tekniska förvaltningen i föreningen.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Stenhuggargatan 48
Område
Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2016
Våningsplan
2 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
105 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
5.378 kr/mån värme, vatten, kabel-TV, bredband och IP-telefoni
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Nuvarande ägares månadskostnad för hushållsel och hemförsäkring: 400 kr/månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA