Starrgatan 3, tre rum och kök

Liljans fria sikt

Oh, la la! Lugn som en filbunke ligger hon nätt och fint, högst upp i huset. Med högt i tak, balkong mot kvällssolen, öppen spis, generös klädförvaring och absolut ingen insyn. Med promenadavstånd till det mesta inom stadsgränsen och en av Jönköpings trevligaste parker alldeles utanför dörren. Huset är precis så gammalt att det kan bjuda på sköna originaldetaljer som tjusig fiskbensparkett och en härlig öppen spis. Men lägenheten har också blivit väl omskött genom åren och har stora moderna garderober, superfräscht badrum och alldeles nykaklat kök. Välkommen till liljornas holme!

Snabbfakta
Adress Starrgatan 3
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 75 kvm
Vån & Hiss 3 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 3.657 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Kök

"Det är ett väldigt lugnt område. Vi sover gott även med fönstret öppet."

Badrum

Sovrum 1

"Husen står inte så tätt så det är i princip ingen insyn. Det är skönt."

Sovrum 2

Vardagsrum

"På sommaren ligger solen på hela eftermiddagen och kvällen. Då är balkongen min bästa njutarplats!"

Balkong

Hall

Föreningens fastighet

Rakt över gatan ligger härliga Liljeholmsparken, för de dagar då du bara vill slappa på armlängds avstånd från den egna kaffebryggaren.

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Mycket ljus och luftig 3:a på Liljeholmen. Generösa fönsterytor ger ett härligt flöde av dagsljus över större delen av dagen. Dessutom en riktigt bra balkong mot gården med sol från förmiddag till sen eftermiddag. Det finns möjlighet att glasa in balkongen om så önskas.
Den nuvarande ägaren har under de sista åren fräschat till bostaden genom slipning av vardagsrumsgolv, tapetsering av fondvägg i vardagsrummet och sovrummet. I det mindre sovrummet har nuvarande ägare lagt in nytt parkettgolv, målat väggarna och installerat en platsbyggd garderob med skjutdörrar. Kök och badrum renoverades 2008 av tidigare ägare. Tvättmaskin kommer från Electrolux och köptes in 2012.
Idag har säljarna två p-platser som de betalar 150kr/månad styck. En medföljer lägenheten och den andra platsen finns goda chanser att hyra då det inte är någon kö tillfället.
Om det behövs mer förvaring hittar du förråd både på vinden och i källaren, där du även hittar husets tvättstuga med allt du behöver där. Cykelrum, bastu och en hel del andra offentliga skrymslen hittar du också här nere.
Leverantör av kommunikations- och underhållstjänster till föreningen är Com Hem. I avgiften ingår ett grundutbud av tv-kanaler och bredband. Ytterligare tjänster beställs av varje enskild bostadsrättshavare. Fiber är på gång att installeras i fastigheten.
I samband med att föreningen gräver för fiber och ny fjärrvärme kommer också de två gårdarna - en på vardera sidan om husen att göras i ordning. En trädgårdsarkitekt har varit med och planerat och det kommer att bli avskärmande träd och buskar, grillplatser och sköna sittgrupper.
Om man är delaktig på föreningens vår- och höststäd får man ett avdrag på avgiften med 600 kronor per år.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Starrgatan 3
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1950
Våningsplan
3 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
75 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.657 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarans kostnader för hushållsel och försäkring uppgår till ca 370 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA