Solstickegatan 17, två rum och kök

Fritt fram i öppen famn

Denna 2:a är mer än välkomnande, inte bara i planlösningen så fort du stiger in i hallen, utan här far blicken med härligt uppsåt, rätt igenom vardagsrummet och ut genom det fönstret, som i sin tur tittar upp mot stadsparksberget. Och en HSB-förening innebär dessutom omtänksamhet och service utöver det vanliga. Vad sägs om både gästlägenhet och grillstuga, festlokal och biltvätt?

Husen stod klara här i början av 90-talet och är i mycket bra skick, med fint uppvuxna planteringar och rabatter. Lägenheten har dock ömsat skinn totalt sedan byggåret, och ståtar med nytt enhetligt ekgolv i hela planet, nytt kök och nymålat överallt. Golvlisterna i ek är av den högre skolan och ramar in hela härligheten på snyggt sätt.

För soldyrkaren är kanske balkongens strategiska hörnplacering det mest intressanta. Solen är skönt efterhängsen från mitten av förmiddagen, tills Stadsparksberget skymmer sista kvällsstrålarna. Som tomatplantage är den heller inte så dum; här får grönsakerna den sol de behöver för att rodna och sötna.

Snabbfakta
Adress Solstickegatan 17
Område Bäckalyckan
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 68 kvm
Vån & Hiss 3 av 4 (Hiss finns)
Avgift 4.542 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, kabel-tv, telefoni & bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"När det gäller renovering har vi låtit proffs göra det mesta, för att det ska bli rätt gjort"

Klädkammare

Sovrum

"Vi brukar försöka odla tomater på balkongen, soltimmarna är absolut tillräckliga, det gäller bara att inte glömma vattna."

Badrum

Vardagsrum

Kök

"Att komma hem och lägga sig i soffan på balkongen har jag gjort till en skön vana."

Balkong

Föreningens fastighet

"Källarförråden är väl tilltagna, med många extra utrymmen, bland annat en matkällare till varje lägenhet."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nedan nämns i korta drag vad som gjorts med lägenheten sedan nuvarande ägare flyttade in;
Ett stilrent kök från IKEA med vita skåpsluckor och liggande kakel. Vitvarorna är från Electrolux, samtliga från 2015. Köket är totalrenoverat 2015/2016 av Peab. Det finns ett eluttag för mikron i köksskåpet ovanför ugnen.
Det finns framdragen el och vatten för tvättmaskin och torktumlare. Handfat, toalettstol och spegelskåp är nytt sedan 2015.
Väggarna i lägenheten är nymålade och samtliga golv är bytta under 2015.
Förråd som följer lägenheten är ett källarförråd om cirka 9 kvadratmeter samt ett mindre matkällarförråd som är placerat i ett kylrum. Båda förråden är lättillgängliga och ligger precis intill hissen.
En av föreningens tvättstugor är placerad precis utanför entrén. Nära och bra! Miljörum med grovsortering för sopor finns på föreningens gård.
Har man övernattande gäster så går det bra att hyra föreningens övernattningslägenhet.
Leverantör av kommunikationstjänster till föreningen är Com Hem och Bredbandsbolaget. I avgiften ingår 19 tv-kanaler och snabbt internet och telefoni. Du kan själv välja till tjänster från leverantörerna och betalar endast för tillval och ringda samtal.
Sammanlagt finns 72 stycken parkeringsplatser för uthyrning. 28 stycken p-platser med elstolpe, en kostnad på 100 kr/månad och ingen kö. 44 stycken carport, en kostnad på 225 kr/månad. Dessutom parkerar du gratis på kringliggande gator. Föreningen har en biltvättshall som kan användas gratis.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Solstickegatan 17
Område
Bäckalyckan
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1991-1992
Våningsplan
3 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
68 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
4.542 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv, telefoni & bredband
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarens kostnad för hushållsel och hem- och bostadsrättsförsäkring uppgår till 212 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA