Smaragdgatan 7, sex rum och kök

Allt man kan önska i ett plan

Den ultimata familjevillan! Här kliver man innanför dörren och bara njuter. Varför? Det kanske man inte vet till en början, det är liksom bara trevligt. Men när man undersöker saken lite närmare visar det sig att huset är minutiöst planerat för trivsel, in till minsta detalj. Eller vad sägs om så genomtänkt placering av fönstren att huset alltid badar i ljus, ställbar golvvärme i alla rum, integrerade högtalare, skyddat uterum med kvällssol, separat avdelning för barnen, master bedroom med eget badrum och ett alldeles väldigt härligt kök? I den här vita enplansvillan längst upp på Hisingstorp har inget lämnats åt slumpen, det är ett som är säkert. Här kan man helt enkelt inte annat än att trivas med livet.

Snabbfakta
Adress Smaragdgatan 7
Område Hisingstorp
Bostadstyp 1-plansvilla
Antal rum 6 rum och kök
Bo & biyta 162 kvm
Tomtareal 1028 kvm
Byggår 2007
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

Altan i söder och väster

Carport och varmförråd

Hall

Vardagsrum

Kök

"Öppningen mellan kök och vardagsrum är så bred att man utan problem kan duka långbord mellan rummen när det behövs."

Matplats

Groventré och tvättstuga

Allrum - TV-rum

"Tack vare glasdörren in till allrummet kan man stänga till mellan husets olika delar men ändå ha koll på barnen."

Sovrum 1

Sovrum 2

Klädkammare vid sovrum 1 och 2

"Vi valde att göra flera större klädkammare för att slippa en massa fula garderober. Det har vi inte ångrat."

Duschrum

Sovrum 3

Sovrum 4

Klädkammare vid sovrum 4

"Vi var noga med att vända huset så att vi kunde utnyttja solen på altanen maximalt."

Badrum

Inglasat uterum

Trädgård

Tanken med den här trädgården är att den ska vara lättskött och lekvänlig. Och samtidigt snygg. Vi sätter check på alla punkter. Mot gatan skyddar en tät häck av avenbok mot insyn. Kring uteplatsen finns ombonande växter. I ett hörn på baksidan finns en liten kryddträdgård och vinbärsbuskar. Resten är en stor härlig gräsmatta som bara väntar på att bli kliad av springiga fötter.

Område

Mäklaren informerar
Huset värms via fjärrvärme, och samtliga rum har vattenburen golvvärme med individuella termostater så man kan ställa in exakt vilken temperatur man vill ha i respektive rum.
Ventilationen är ett så kallat FTX-system, det vill säga mekanisk till- och frånluft med återvinning. Aggregatet sitter i tvättstugan, och härifrån kan man kontrollera hur mycket uppvärmd friskluft som pumpas in i bostaden samt temperaturen på denna.
Köket kommer från Vedum, och alla köksmaskiner från Husqvarna förutom fläkten som är av märket Thermex. Ugnen har både varmluftsfunktion och ångfunktion, och micron fungerar som både microvågsugn och vanlig ugn.
Huset är påkopplat på fiberoptiskt bredband via Wetternet, så kallad 100/100-lina. För mer informaton, besök gärna www.wetternet.se
I "teknikrummet" eller klädkammaren utanför sovrum 3 finns samlingspunkten för de inbyggda högtalarna, en switch där man kan koppla om bredbandet till de respektive rummen och inkommande TV. Från detta rum är det draget ett uttag som göms bakom plattskärmen i vardagsrummet.
Centraldammsugaren från Husky har, förutom vanliga uttag, även tre stycken "sockeluttag" i kök, hall och tvättstuga. Här kan man med ett enkelt tryck med tån öppna upp ett spjäll, sopa in grus etc och sedan på samma smidiga sätt stänga av. Lätt att hålla rent med andra ord!
Alla innerväggar i huset är extraisolerade för att få en så tyst bostad som möjligt.
Det sitter integrerade högtalare i kök, tvättstuga, stora badrummet, sovrum 3 och uterummet. Dessa samt fördelaren som sitter i klädkammaren/teknikrummet följer huset vid ägarbytet.
Säljarna har även för avsikt att låta följande inventarier medfölja huset vid ägarbytet, om så önskas: Inredning i samtliga tre klädkammare, inredning i varmförråd, lamellgarderiner i kök och vardagsrum, samtliga persienner och rullgardiner, hatthyllan och loftsängen i sovrum 1.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Smaragdgatan 7
Område
Hisingstorp
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
6 rum och kök
Bo & biarea
162 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 1028 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass C , 81 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA