Slottsgatan 24, två rum och kök

Fin-funkis på Öster

Golvet tar fart som en spegelblank skogssjö direkt i hallen och fortsätter linjalrakt rätt in i köket, där morgonsolen strålar in och gör sitt bästa för att få solkatterna att dansa uppåt väggarna i det öppna rummet. Här är det mesta renoverat på senare år. Ett förråd vägg i vägg har blivit en snygg vardagsrumsförlängning. I andra änden av vardagsrummet väntar balkongen också på sin förlängning. Men bara lugn, det är en operation som föreningen håller i. Det gör morgon- och förmiddagssolen till ett ännu kraftigare njutningspreparat.

Att bo här innebär inte bara ett centralstyrt liv med stadslivets aktiviteter nära till hands: bio, restauranger, träning, musik och teater. På bara fem minuter är du vid naturreservatet runt Rocksjön, eller mitt i om det är is på sjön och skridskorna är på. Om du dessutom jobbar centralt är det nog dags att sälja bilen och köpa en cykel. Eller bygga en kajak som nuvarande ägare gjort.

Snabbfakta
Adress Slottsgatan 24
Område Jönköping Öster
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 70 kvm
Vån & Hiss 1 av 5 (Hiss finns)
Avgift 2.908 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, p-plats, digital-tv, bredband & telefoni
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Vi hänger gärna i Knektaparken vid Rocksjön, för att kasta Frisbee-golf. Eller bara gå runt spängerna."

Kök - Matplats

Balkong

"Vi har målat om det mesta, men den stora renoveringen gjorde den förra ägaren."

Vardagsrum

Sovrum

Klädkammare

"Ja, matbutiken har du inte långt bort, kanske lite för nära ibland, när man är sugen."

Badrum

Föreningens fastighet

Föreningens innergård

"Hamburgarna på Bada Bing, gör att vi övergivit vårt eget kök mer än en gång kan jag säga."

Omgivning

Vätterstranden

Mäklaren informerar
Samtliga väggar är nymålade i lägenheten under 2017. Tidigare ägare renoverade köket som är från Kvik med vit skåpinredning och bänkskiva i massiv ek. Rostfri maskinpark där majoriteten av vitvarorna är från Bosch. Badrummet renoverades 2006 i samband med byte av avloppsstammar som gjordes i fastigheten.
Föreningen har beslutat att samtliga balkonger i föreningen ska renoveras och byggas till. Balkongen till denna lägenhet kommer efter ombyggnationen bli cirka två meter djup, vilket naturligtvis kommer att göra den mycket generösare. Dessutom kommer balkongen glasas in, vilket tillsammans med ytan kommer att göra den väldigt användbar! Föreningen strävar efter att finansiera ombyggnationen med egna medel till så stora delar som möjligt. I ett läge där föreningen istället beslutar att låna till en större del av finansieringen kan avgiften för denna lägenhet höjas med 300-400 kronor. Åtgärden kommer preliminärt att påbörjas under våren 2017.
Föreningen har tecknat gruppavtal för samtliga medlemmar vilket innebär att digital-tv, telefoni samt bredband 50 Mbit ingår i avgiften! Önskar man fler tjänster än så beställer man det enkelt direkt från Com Hem.
I avgiften ingår även parkering på gården. Här slipper du alltså leta efter allmän parkering på eftermiddagar och helger. Skönt!
Ombyggnation av vardagsrum där lägenhetens förråd införlivats som bostadsyta med vardagsrummet. Denna vägg går naturligtvis enkelt att montera igen. Lägenhetens boarea om cirka 70 kvadratmeter är baserad på säljarens uppgifter. Enligt föreningens uppgifter är lägenheten om cirka 65,5 kvadratmeter.
Vad ingår i försäljningen? Jo, säljaren kan tänka sig att lämna kvar balkongmöblerna och garderoben i sovrummet.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Slottsgatan 24
Område
Jönköping Öster
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1960-62
Våningsplan
1 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
70 kvm (säljarens information)
Månadsavgift
2.908 kr/mån inkl värme, vatten, p-plats, digital-tv, bredband och telefoni
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarnas kostnad för hushållsel och försäkring har uppgått till ca 340 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA