Sjöbogatan 5B, två rum och kök

Egen brevlåda mitt i sta’n

Tveklös huskänsla på cirka 70 kvadrat. Om du söker en tvårummare i sta’n med maxad självständighet är detta ett alternativ väl värt att boka in för visning. Ett mer stadsnära radhus finns nog inte att hitta. Lokalpatrioterna kan träta om placeringen, om det är Torpa eller Söder? Men lugnet är odiskutabelt. Bara sväng om hörnet så ska du se att snålblåsten och stadspulsen är som borttrollad. Det är många som inte ens vet att dessa radhus finns.

Här behöver du inte kompromissa mellan ett hektiskt stadsliv och en lugn stund på uteplatsen med plommonpaj och koppen i hand. Här bor du med egen gul ytterdörr, egen brevlåda och egen uteplats bakom häcken. Gräsmattan är gemensam som du nyttjar fritt med respekt för dina grannar. Och fritt fram att tända upp grillen om du vill leka vildmarksliv i storstadsdjungeln. Välkommen till Jönköpings bästa bakgata!

Snabbfakta
Adress Sjöbogatan 5B
Område Torpa
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 67 kvm
Vån & Hiss 1 av 2 (Hiss finns ej)
Avgift 3.526 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Det här var ju precis vad jag letade efter själv för fyra-fem år sedan; hoppas att det finns fler som tycker likadant. Det passar ju både äldre och yngre."

Kök

"När Hemköp kom så nära blev det ett lyft även på matfronten; de har en fin delikatess- och gourmetavdelning."

Uteplats

Vardagsrum

"Äta frukost på Rosetten har vi gjort ett antal gånger sedan de öppnade. Att köpa hem färskt bröd är ju inte heller helt fel."

Sovrum

Klädkammare

"Vägen utanför är återvändsgata, så där är nästan ingen trafik att tala om."

Badrum

Föreningens innergård

"Vårdcentral och apotek har också förbättrat servicen; det känns som att stan kommit till Torpa plötsligt."

Föreningen

"Läget är perfekt. Nära till stan, kommunikationer, mataffärer, allting!"

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2015. Nedan följer en kortare sammanfattning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Köket kommer från Marbodal och installerades i samband med lägenhetens färdigställande 2006. Den maskinella utrustningen enligt följande; spis med häll och dubbla ugnar, mikrovågsugn (2018), fläkt, diskmaskin (2016), kyl och frys. Utrustningen kommer i huvudsak från Electrolux och Siemens.
Tvättmaskinen och torktumlaren i badrummet kommer från Electrolux och installerades 2006.
Nytt parkettgolv las in i köket 2016. Arbetet utfördes av NCC.
Jordfelsbrytare finns installerad i elcentralen.
Samtliga rum i lägenheten har ställbar vattenburen golvvärme.
Till lägenheten hör ett förråd om cirka sju kvadratmeter som är beläget i föreningens källare.
Det finns 23 garageplatser och sex utomhusplatser i föreningen. Kostnaden för ett garage är 600 kronor per månad och för en utomhusparkering 300 kronor per månad. Dessa platser tilldelas enligt separat kö. På omkringliggande gator gäller kommunal boendeparkering, kostnad för detta är cirka 200 kronor per månad.
Föreningens samtliga lägenheter är anslutna till Com Hem som kan leverera både kabel-TV (grundutbud ingår i månadsavgiften) och bredband. Dessutom finns fiberoptiskt bredband via Telia indraget, med hastigheter på 100/100 Mbit/sekund.
I köpet ingår klädstänger i klädkammare och förråd, hyllplan i förråd, platsbyggd utemöbel med spaljé samt gardinskenor.
I köpet ingår ej hatthyllan i hallen samt garderobshylla i stål.
Föreningen har idag inga beslutade planer på att förändra medlemmarnas månadsavgifter. (Kontrollerat med föreningens styrelse 2019-11-29.)
Visa mer
BOSTAD
Adress
Sjöbogatan 5B
Område
Torpa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus i två plan
Byggnadsår
2006
Våningsplan
1 av 2 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
67 kvm (Föreningens information)
Energideklaration
118 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.526 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarens kostnad avseende hushållsel uppgår till cirka 250 kronor per månad. Säljarens kostnad för hemförsäkring uppgår till cirka 115 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA