Sjöbogatan 3 C, två rum och kök

The Torpa Townhouse

Ah, så skönt att komma hem! Den långa dagen i obekväma skor rinner liksom av en när man rundar hörnet in till innergården, låser upp den gula dörren, kliver in och slår sig ner en stund på halltrappans nedre steg. Skorna åker av och klinkergolvet svalkar skönt under trötta fötter.

Man behöver inte bo stort för att bo i hus. Eller i alla fall bo i den känslan. Trots att detta är en 2:a på pappret upplevs hemmet som ett eget townhouse. Mitt bland stans mest livs-sjudande kvarter, men i ett lugn som bara kan hittas på en skön bakgata som denna. Lagom nytt och väldigt fint omskött. Bara att sparka av skorna, hänga upp hatten och flytta in.

Snabbfakta
Adress Sjöbogatan 3 C
Område Torpa
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 73 kvm
Vån & Hiss 2 av 2 (Hiss finns ej)
Avgift 4.212 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Film

Hall

"Jag älskar trappan! Den gör att det känns som ett eget litet hus."

Vardagsrum

Läshörna

"Balkongen är en riktig favorit när det är varmt och skönt på kvällarna."

Sovrum

Klädkammare

Badrum

"Jag trivs riktigt bra i köket. Burspråket gör så mycket för ljuset här."

Kök

Balkong

Föreningens fastighet

Föreningens innergård

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sen det stod klart för inflytt 2006. Lägenheten har under 2016 genomgått en uppfräschning med nymålade väggar och tak. Trappräcket är nymålat 2016 och mattan i trappan är ny sedan december 2015 och lagd av Miljöhallen. I badrummet har man installerat en ny kommod från Ikea. Istället för att ha en tvättpelare har nuvarande ägare valt att ha maskinerna på golvet och ha en bänkskiva över istället och med hyllplan över.
Köket är från Myresjö och den maskinella utrustningen är enligt följande; spis med häll och ugn, fläkt, kyl och frys. Utrustningen kommer i huvudsak från Electrolux och är från byggnadsåret 2006. Tvättmaskinen och torktumlaren i badrummet är även dessa från Electrolux, torktumlaren byttes ut 2011.
Till lägenheten följer ett rymligt lägenhetsförråd om ca 12 kvadratmeter. Förrådet som tillhör lägenheten når man i huset intill.
I källarplanet finns ett stort varmförråd till varje bostadsrätt, och via föreningen kan man hyra både varmgarage och parkeringsplats. Kostnaden för ett garage är under 2016 600 kr/månad och för en parkering 300 kr/månad. För närvarande är det ca 1-2 stycken före i kön i garaget. På omkringliggande gator gäller kommunal boendeparkering, kostnad för detta är cirka 200 kr/månad.
Föreningen har idag inga planer på att justera månadsavgifterna (Kontrollerat 14/4 2016).
Visa mer
BOSTAD
Adress
Sjöbogatan 3 C
Område
Torpa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus i två plan
Byggnadsår
2006
Våningsplan
2 av 2 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
73 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
4.212 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till ca 300 kr per månad. Säljarens kostnad för hemförsäkring uppgår till ca 100 kr per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA