Sikvägen 12, två rum och kök

En ljus bredsida

Det är både en helglasad och glassig lägenhet det här. En tvåa på pappret, men vilka ytor och volymer, och vilken öppning mot västerhimlen över Vättern, och en hyffsad infallsvinkling över sjön själv. Precis lagom för att se vilket humör hon är på: spegelblank eller stormtagen. Lägenheten ligger i den berömda längan utmed Brunstorp som inte lämnar någon mållös, antingen gillar man arkitektens moderna stuk eller inte. Vi kan absolut rekommendera ett besök inne i huset innan du har en förhastad åsikt. Den här lägenheten är absolut en fin värdemätare på husets kvaliteter. Kom och kolla!

Så fort du kommer in inser du att hela nersidan i vardagsrummet är en enda stor glasvägg; öppningsbar med fyra stora skjutdörrar som glider silkesmjukt på räls. Och när du tittar in i sovrummet inser du att både balkong och glasparti fortsätter där. Balkongen har sitt eget i hopfällbara glasparti om du vill ha friskluften direkt in i vardagsrumssoffan, när vädret tillåter. Till den praktiska sidan kan du räkna med en hel del förvaring i garderober med både vanliga dörrar och skjutbara. Köket stort som i en villa. Skulle dina egna ytor inte räcka för party, så har du hela takterrassen till förfogande om du bokar in dig i föreningslokalen där uppe. En ”klubbstuga” över det vanliga.

Snabbfakta
Adress Sikvägen 12
Område Brunstorp
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 71 + 18 kvm
Vån & Hiss 1 av 4 (Hiss finns)
Avgift 3.432 kr/mån
Inkluderar Inkl. värme, v/a, fiberanslutning samt hushållsel.
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Vardagsrum

"För att vara en 2:a är det ovanlig välplanerat när det gäller förvaring i såväl kök som hall och sovrum."

Kök

Inglasad balkong

"Detta är faktiskt den största tvåan i huset; min är på 71 kvadrat i stället för 59. Det var rymden i kök och vardagsrum jag föll för och den långa balkongen såklart."

Sovrum

Badrum

"Det finns lediga platser i det nybyggda garaget, men jag har aldrig haft någon egen, utan parkerat på vägen nedanför."

Entré

Förening

"Uppe på taket finns en samlingslokal med både ett övernattningsrum och en bastu med panorama fönster rätt ut. Vill du ha stor fest kan du vara ute på takterrassen."

Taket

Omgivning

"Det var många gånger i somras som jag gick ner till någon av bryggorna och badade istället för att ta en dusch. Det finns tre bryggor på nära håll."
Mäklaren informerar
En ett år gammal nyproducerad stor och luftig 2:a om totalt 89 kvm i den nya bostadsrättsföreningen Solsidan 1 i Brunstorp! Lägenheten är helt ny och har endast bebotts som övernattningslägenhet.
Den öppna sällskapsdelen är totalt ca 42 kvm stor med en fantastiskt rymd och vyer rakt ut mot Vättern! Öppnar du upp glasväggen ut mot den inglasade utedelen finns ytterligare 18 kvm att umgås på!
Till lägenheten följer ett förrådsutrymme beläget i bottenplan på grannhuset. Smidig åtkomst och inga trappor att springa i här alltså!
Huset är ritat av den prisbelönta arkitektbyrån Arrhov Frick Arkitektkontor, vilken genom åren vunnit flera priser och utmärkelser för sin utmärkande och moderna arkitektur! www.arrhovfrick.se
Lägenheten är ansluten till Wetternets öppna fibernät. Närverksuttag finns i samtliga rum, totalt åtta uttag i lägenheten.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Sikvägen 12
Område
Brunstorp
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Våningsplan
1 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Bo & Biarea
71 + 18 kvm (säljarens information)
Månadsavgift
3.432 kr/mån Inkl. värme, v/a, fiberanslutning samt hushållsel.
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarens kostnad för hushållsel och bostadsrättsförsäkring har varit ca 150 kr/månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA