Sikvägen 12, tre rum och kök

En ljus bredsida

Har du länge drömt om Vätterutsikt? Nu finns chansen att åtgärda det med råge. Här på Sikvägen på Brunstorp är det inte bara nära till vattnet, lägenheten öppnar hela bredsidan med en glasvägg mot vågskvalpet. Ett gigantiskt skjutdörrsparti gör att du dessutom kan öppna nästan alltihop och med fritt blås rätt in från balkongen. En nästan overklig närkontakt till och med en kulen dag i januari. Balkongen är lika bred som lägenheten och med inglasningen som gör att du kan portionera vädrets nycker i lagom doser.

Ett djärvt modernistiskt bygge kan vi tycka, med många påkostade detaljer både här och där. Ett hus som många har haft estetiska synpunkter på från ovansidan, med de frostade loften på baksidan. Men har du inte stiftat närmare bekantskap med byggnaden så är det dags nu tycker vi. Glaspartiet är en fin kvalitetsmarkör, men även entrédörren överraskar i resning och med sin råa stålkarm och golvvärmen jämnar ut årstiderna och du slipper olidligt fula element i hela lägenheten. Enstavs parkett över alla ytor.

Snabbfakta
Adress Sikvägen 12
Område Brunstorp
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 90 kvm
Vån & Hiss 2 av 5 (Hiss finns)
Avgift 4.350 kr/mån
Inkluderar Inkl. värme, v/a, fiberanslutning samt hushållsel.
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Vardagsrum

"För den som vill ha båt är det gångavstånd till småbåtshamnen, men en liten kajak kan du ha i garaget"

Kök

"Vi har fastnat rätt hårt för boule; det finns en plan precis nedanför vid vattnet. Bara att dra med sig grillen dit och kompisarna"

Balkong

Sovrum 1

"Det går faktiskt en liten buss regelbundet in till Huskvarna centrum på dagtid, men annars är det enkelt att gå upp till Grännavägen och ta bussen där"

Badrum

"Vi springer båda rätt mycket, och såklart gärna utmed Vättern, men så kan man springa utmed berget tillbaka ända bort till Brunstorps gård"

Hall

Tambur

"Jag jobbar mitt i stan och det tar exakt 8 minuter in till Jönköping och tills jag parkerat bilen"

Sovrum 2

Taket

"Området är som en egen värld; här går folk med badrocken på morgonen och går ner för att ta sig ett dopp"

Huset

Gemensam badplats i Vättern

"Hela området har ett gemensamt garage med en garanterad plats; vi har vår plats ganska rakt under vår lägenhet"

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Stor och luftig trea om totalt 90 kvm i den nya bostadsrättsföreningen Solsidan 1 i Brunstorp! Lägenheten är helt ny och har bara haft en ägare sedan 2017.
Den öppna sällskapsdelen är totalt cirka 42 kvm stor med en fantastiskt rymd och vyer rakt ut mot Vättern! Öppnar du upp glasväggen ut mot den inglasade utedelen finns ytterligare cirka 16 kvm att umgås på!
Huset är ritat av den prisbelönta arkitektbyrån Arrhov Frick Arkitektkontor, vilken genom åren vunnit flera priser och utmärkelser för sin utmärkande och moderna arkitektur! www.arrhovfrick.se
Ovanpå taket på mittenhuset i längan finns en gemensam rekreationsanläggning bestående av en separat byggnad uppe på det plana taket. I byggnaden finns en fullt utrustad lägenhet med ett stort sällskapsrum med kök. Utöver detta finns en bastu med panoramafönster med utsikt ut över Vättern och omgivningarna. Omklädningsrum med duschar finns såklart också. Runt byggnaden finns även en mycket stort takterrass. Ytorna kan nyttjas av de boende, och/eller hyras till övernattande gäster.
I källarplanet under huset finns ett garage som förvaltas gemensamt av de tre sammanbyggda föreningarna på Sikvägens ovansida. I garaget finns 32 parkeringsplatser avsedda för denna förening. Cykelparkering finns i nära anslutning till entrén där även miljörum med sopsortering finns.
Lägenheten är ansluten till Wetternets öppna fibernät. Närverksuttag finns i samtliga rum, totalt åtta uttag i lägenheten.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Sikvägen 12
Område
Brunstorp
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Våningsplan
2 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
90 kvm
Månadsavgift
4.350 kr/mån Inkl. värme, v/a, fiberanslutning samt hushållsel.
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Säljarens kostnad för hushållsel och bostadsrättsförsäkring har varit ca 350 kr/månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA