Samsetgatan 37, två rum och kök

Glassig inglasning

Ta dig friheten att göra det enkelt för dig. Att hitta livets gilla gång här på hörnet lär inte bli svårt. Samset med en fot i naturen och en fot i civilisationen. Dalviks centrum inom synhåll faktiskt, och med buss eller cykel är du nere på stan på nolltid. En lägenhet som bara är ett drygt år gammal, där det nästan luktar nymålat fortfarande. Du går in på markplan och kommer ut två meter över marken med träd i sikte och vy bort mot Vista kulle faktiskt.

Två stora rum och kök om hela 80 kvadrat, men där du dessutom har en inglasad hörnbalkong som nog är den största vi på Västanhem sett. Lägenhetens givna plats för morgonkaffet är i den ljumma sommarsolen på balkongen. Storleken gör att du utan hybris kan börja kalla det för orangeri. Här kommer fotosyntesen få en extra knuff. In med oliv- och apelsinträd, eller varför inte stora klasar tomater som klänger mot taket.

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Rrezarta Veliqi, ansvarig mäklare

Snabbfakta
Adress Samsetgatan 37
Område Samset
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 80 kvm
Vån & Hiss 1 av 7 (Hiss finns)
Avgift 3.779 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Vardagsrum

"Vi har förråd i källaren rätt ner med hissen, och där finns barnlvagnsförråd dessutom, men ofta har vi ställt barnvagnen på balkongen när det är sovdags."

Inglasad balkong

"Med hörnbalkongen har vi stenkoll på lekplatsen precis utanför, men det finns hur många lekplatser som helst runt omkring i kvarteren"

Kök

Matplats

"Vi ville ha en liten vägg mot köket, och gillar att det blir flexibelt; när vi firade jul här så var vi 13 personer samlade, och det funkade också."

Sovrum

"Här lever vi verkligen med årstidsväxlingarna direkt utanför både balkongen och sovrumsfönstret. Väldigt fint att följa när alla löven bytte färg."

Badrum - Tvätt

"Vi ville absolut ha badkar och badrummet är stort så det var inget problem. Två barn och en vuxen får plats om det behövs."

Klädkammare - Mindre rum

"Klädkammaren var allt för stor för att vi bara skulle ha den till förvaring tyckte vi. Så det fick bli ett barnrum istället och det funkar bra."

Förening

"När det gäller förskolor finns det väldigt många alternativ på mycket nära håll, det mesta inom cykelavstånd."

Omgivning

"Jag gillar att springa, och då är Samset perfekt. På Hallbyleden är du snabbt ute i naturen upp mot Axamo. Intervaller springer jag i backen nedanför huset."

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan det byggdes 2019. Nedan följer en kortfattad information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
En parkeringsplats för 200 kr i månaden blir de nya ägarna erbjudna i samband med köpet.
Köket är från Marbodal och har följande maskinell utrustning: kyl, frys, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd ugn, integrerad spisfläkt, induktionshäll och inbyggd diskmaskin. Samtliga vitvaror är av det välkända märket Electrolux och installerades i samband med husets färdigställande 2019.
I badrummet valdes ett badkar till, vilket enkelt går att plocka bort om det önskas. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare och båda maskinerna är från Electrolux och installerades 2019.
De tillval som bland annat är gjorda är: inglasning av balkong, vita lister och badkar.
Uterumsmattan som nuvarande ägare lade in på den inglasade balkongen ingår i köpet. Garderoben i hallen och de väggmonterade hyllorna i vardagsrummet kommer inte att ingå.
Till lägenheten följer ett förråd om cirka åtta kvadratmeter och är beläget i källaren.
Bredband (100/10 Mbit) via Com Hem kommer att ingå i avgiften från och med 1 januari 2021 och avgiften höjs med ynka 91 kr/mån. Föreningen har i övrigt inga planer att ändra avgiften, kontrollerat med ordförande 11 november 2020.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Samsetgatan 37
Område
Samset
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2019
Våningsplan
1 av 7 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
80 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.779 kr/mån Värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 4
Nuvarande ägare består av två vuxna och två barn under fem år och har haft följande driftkostnader: hemförsäkring ca 200 kr/mån och hushållsel ca 200 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA