Saltkråkegatan 21, fem rum och kök

Privat format på barnens bästa gata

Välkommen till ett riktigt stort hus i smart förpackning. De väl tilltagna sovrummen, övervåningens härliga takhöjd, skamlöst mycket förvaring och flera mysiga uteplatser gör att insidan på något vis känns större än utsidan.

Här på Saltkråkegatan trivs hela familjen. Barnen har gott om plats att leka i sina rymliga rum och hur mycket kompisar som helst i husen runtomkring. Gatans trafik är minimal, så här går det finfint att spela bandy och cykla. Mamma och pappa kan hålla koll genom köksfönstret som vetter ut mot gatan. Ett praktiskt och ljust kök, som det garanterat kommer att lagas mycket mat i. Äta kan man göra på många ställen i huset. Förutom köket finns det plats i vardagsrummet för ett större matbord. Man kan också sitta i solen på baksidans uteplats eller på övervåningens stora privata terrass (helt utan insyn!) Ett privat hus för ett socialt liv helt enkelt.

Snabbfakta
Adress Saltkråkegatan 21
Område Samset
Bostadstyp Radhus i två plan
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 131 kvm
Tomtareal 242 kvm
Byggår 2010
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare
Hittade ingen mäklare
Läs mer

Film

Huset

"Det är ett kanonbra område. Fantastiskt för barnfamiljer!"

Vardagsrum

"Det är trevligt att ha köket mot morgonsolen och gatan, och umgängesytan i vardagsrummet mer mot kvällssolen."

Uteplats

Kök

"Vi har planerat köket för matlagning. Vi gillar att laga mycket mat, och älskar att äta."

Hall

Sovrum 1 entréplan

"Badrummet är så pass stort att det funkar jättebra att ha tvättmaskinen där."

Bad- och tvättrum entréplan

Trappa

"Hela huset är väldigt bra planerat. Vi använder verkligen alla ytor."

Hall på ovanvåning

Klädkammare

Handen upp den som kan tänka sig en stor och rymlig klädkammare! Ja, vi tänkte väl det. Det här är ju lite av en dröm för varenda familj. Här får man plats med ungefär hur mycket som helst! Att det dessutom finns skjutdörrsgarderober av större sort i tre av de andra rummen gör ju inte saken sämre …

"Det finns verkligen gott om förvaring i det här huset, det är ett som är säkert."

Sovrum 2 på ovanvåning

Terrass

"Är det blåsigt på baksidan så är det lä på framsidans terrass och vise versa. Man har alltid någonstans att sitta skönt."

Sovrum 3 på ovanvåning

Sovrum 4 på ovanvåning

Badrum på ovanvåning

"När det är skönt väder sitter vi på uteplatsen så mycket vi kan."

Trädgård

Carport och förråd

"Lugnet här gör att det verkligen är som att bo på landet, fast det är nära stan."

Omgivning

Mäklaren informerar
Myresjököket har utrustning från 2010. Induktionshäll (Electrolux, med nytt kretskort mars 2016), ugn (Electrolux, med nytt varmluftselement mars 2016), micro (Electrolux), spisfläkt (Electrolux), diskmaskin (Electrolux), kyl (Electrolux) och frostfri frys (Electrolux).
I badrummet på entréplan finns tvättmaskin (Electrolux), torktumlare (Electrolux) samt torkskåp (Electrolux). Allt från 2010.
Vattenburen golvvärme på hela entréplanet. Ovanvåningen har radiatorer och i badrummet uppe finns golvvärme.
Telia fiberanslutning finns att tillgå genom samfälligheten till en kostnad om 315 kr per månad (erläggs årsvis). Internet 100/100, tv-paket "lagom" samt bredbandstelefoni.
Något särskilt som ingår, eller inte ingår? Köksön ingår i köpet, och alla bestick- och kryddlådsinsatser såklart. Alla krokar som är uppsatta lämnas kvar. Hyllsystem och trådbackar i samtliga garderober ingår, däremot ej trådbackssystemet i klädkammaren på ovanvåningen. Den lösa garderoben i sovrummet på ovanvåningen lämnas kvar. Gardinstänger ingår ej, inte heller rullgardinen i köket.
Och hur är det med solen? De första solstrålarna som når huset landar i köksfönstret, och de sista som träffar huset syns vid altanen och in i vardagsrumsfönstret. Terrassen ligger i nordost och här har du under sommaren sol mellan klockan 11 till 17 - på ett ungefär.
Det finns två förråd om cirka 5 kvm vardera. Ett av dem nås från carporten, och det andra nås från terrassen på ovanvåningen.
Slänten/sluttningen upp mot gångvägen på baksidan tillhör inte fastigheten.
Huset är taxerat till 131 kvm boyta och 0 kvm biyta enligt Lantmäteriet. Vissa likadana hus på gatan är taxerade till 121 kvm boyta istället, + förråd om cirka 10 kvm.
Visa mer

Planritning

Situationsplan

BOSTAD
Adress
Saltkråkegatan 21
Område
Samset
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
131 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 242 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
80 kWh/m2 och år
Tillträde
1 februari 2017
KARTA