Sagogatan 22, sex rum och kök

Sagobra på Samset

Återvändsgata är bra både för själen och bandy, skulle man kunna säga. Sväng in på Sagogatan så landar du utmed skogsbrynet, med ett tiotal fristående villor svängda utmed bygatan. Denna villa är en snygg sockerbit med den skandinaviska modernismens bästa smaksinne. Liggande ruff träpanel och superstram funkis i spännande kombo. Byggt för cirka två år sedan, men med krispvita nykänslan helt obefläckad. I alla vrår, var så säker.

Samset är ett område som växer med förnuft. Rad- och kedjehus håller nu på att få nya kompisar i form av bostadsrätter i förnuftigt höga hus. Blandade boende ger levande områden. Skola och förskola mitt i området; dina barn kan gå här uppe från första dagen i barnomsorgen fram till nionde klass. De tiotalet villor som byggts utmed Sagogatan är de enda fristående lite större husen. Än så länge. Lite stökigt just nu med bygget vid infarten, men ge tålamodet en chans, så är det snart lugna kvarter igen.

Snabbfakta
Adress Sagogatan 22
Område Samset
Bostadstyp 2-plansvilla
Antal rum 6 rum och kök
Bo & biyta 179 + 10 kvm
Tomtareal 720 kvm
Byggår 2017
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Det här är tredje huset vi bygger, så man börjar ju få en viss rutin på att få detaljer och helhet att fungera ihop."

Framsidan

"Har vi gäster kan vi lätt parkera 5 bilar på vår uppfart. Det finns plats för en extra bil bredvid carporten om du går runt och tittar efter."

Trädgården

"När vi första gången tittade på tomten var det mörkt och regnigt i december, sen blev vi överraskade att vi hade så mycket grönt på nära håll på baksidan."

Entré

Vardagsrum

"Det är ett Eksjö-hus i grunden med vissa små justeringar, bland annat gjorde vi köket lite djupare och la till det stora glaspartiet ut till uteplatsen."

Kök

Matplats

"Skogen nedanför skämmer bort oss hundägare med många fina stigar, och på våren är det kritvitt av alla vitsippor. Du kan gå hela vägen bort till Mariebo i skogen."

Uteplats

"Tanken med altanen över garaget var att skapa en skön lounge-känsla, där du verkligen lever en hel dag som i ett extra vardagsrum ute, och där det alltid är sol någonstans."

Badrum på entréplan

Sovrum 1 - Kontor

"Här bor vi perfekt för barnen - återvändsgata, skolor, skogen och nära till bussen när det behövs."

Tvätt - Groventré

Badrum - Bastu

"Badrummet uppe satsade vi rätt mycket extra på, med både dubbla hoar och duschar; pärlemomosaiken är samma som nere."

Sovrum 2

Dressingroom

"Vi la till trappan ner på baksidan från takterrassen, för att vi skulle nyttja den till max. Sen blev det plats för ett förråd och ett cykelställ undertrappan, som ren bonus."

Takterrass

"Vi kan följa solen runt huset, och takterrassen har faktiskt sol hela dagen på sommaren. En glugg i dungen gör att kvällssolen träffar vår balkong extra länge."

Allrum på övre plan

Sovrum 3

"Vi har tänkt väldigt praktiskt när det gäller förvaring, och utnyttjat alla utrymmen. Allt är dolt, och det ska vara lätt att hålla ordning."

Sovrum 4

Carport - Förråd

"Gillar du att rida finns fina möjligheter i och med Klämmestorps gård, sen har du skogen och stigarna som tar vid bort mot Hallbystugan."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan det byggdes 2017. Nedan följer en kortfattad information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Huset är ett Eksjöhus som byggdes efter att området beretts för nyproduktion av bostäder. Här är de flesta grannar barnfamiljer, så räkna med att kamrater (för både vuxna och barn) finns strax runt knuten!
Husets Gar-Bo nybyggnadsförsäkring gäller fram till 2027.
Köket som kommer från Vedum monterades in i samband med husets färdigställande år 2017. Här finns följande maskinell utrustning: induktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, kyl och frys. Samtliga vitvaror kommer från välkända Miele och installerades 2017.
Badrummen på såväl entré- som övre plan kommer från Vedum och är utrustade med golvvärme.
Såväl tvättmaskinen som torktumlaren i tvättavdelningen är av märket Miele och installerades 2017.
Huset värms upp med hjälp av en frånluftsvärmepump från välkända NIBE. Pumpen värmer den golvvärme som finns installerad i samtliga rum på båda våningsplanen. Styrning sker genom separata termostater i respektive rum.
Braskaminen i vardagsrummet är provtryckt under 2018. Protokoll från detta bifogas i presentationen under "dokument".
I samtliga ytterväggar och många av innerväggarna sitter OSB-skivor.
Solen går upp på morgonen med uppiggande strålar på takterrassen där solen blir kvar på delar av denna under hela dagen. Även terrassen på baksidan av huset erbjuder sol under större delen av dagen. Under eftermiddag och kväll avnjuts solen bäst antingen från terrassen på sidan av huset alternativt från takterrassen.
Fastigheten är ansluten till Wetternets öppna fibernät för en framtidssäkrad uppkoppling. Läs gärna mer på www.wetternet.se.
Nuvarande ägare har ett hemlarm från Verisure. Möjlighet finns att överta detta om så önskas.
Visa mer

Planritning

Situationsplan

BOSTAD
Adress
Sagogatan 22
Område
Samset
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
6 rum och kök
Bo & biarea
179 + 10 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 720 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass C , 49 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA