Sågfilarevägen 1, fem rum och kök

Barnkära kvarter

Södersoligt parhus med uterummet precis i rätt riktning för att få fart på de späda tomatplantorna och barnens spring mellan husen och kompisarna. Parhus har sina absoluta fördelar, både när det gäller att vara kvadratsmart och den sociala kompetensen. Tre sovrum uppe, badrum på båda våningsplanen och fina sociala ytor nere, särskilt när du öppnar ut till uterummet, vilket du kommer kunna göra sex månader om året typ, för det är ett rejält bygge.

Att bo här uppe där gamla sågen en gång låg har sina fördelar: ljuset först och främst, för att du kommer upp ur dalen, och har inte Tabergstoppen som skuggar. Sen är det närheten till landet och Åsa-sjön som du går ner till på 5 minuter. Den perfekta skogssjön med sandstrand och bryggor. Mer barnanpassat kan det inte bli. Sen har du JOK-stugans alla spår och träningsmöjligheter precis intill, och hundra meter till har du Åsa-vallen där nästa generations Asllani eller Schelin troligen fostras just nu.

Snabbfakta
Adress Sågfilarevägen 1
Område Taberg
Bostadstyp Parhus i två plan
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 115 kvm
Tomtareal 410 kvm
Byggår 1992
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Barnen har massor av kompisar precis överallt runt omkring, och grannarna är super. Hjälpsamma på alla sätt och vis."

Hall

Kök

"Att gå ner till sjön tar inte många minuter, men att det är fyra sjöar med små kanaler emellan är det inte så många som vet. Kanot hyr du i JOK-stugan."

Vardagsrum

Uterum

"I området finns en liten samfällighet som vi betalt 300 kronor till per år, vilket nästan oavkortat går till skötseln av vår gemensamma lekpark."

Badrum

Hall på övre plan

"Det här området skulle vi aldrig flytta ifrån, men med tre barn känns det som vi behöver ett lite större hus, och vi flyttar bara en liten bit bort."

Sovrum 1

"Närmaste vägen hit är att åka över Hovslätt och svänga av ut på landet och komma över ängarna och fälten in runt Åsa-sjön."

Sovrum 2

Badrum på övre plan

Sovrum 3

Groventré

Framsida

Altan med åretruntbad

"Du bor med väldigt fin balans mellan barn, natur, grannar och den mesta service du kan behöva nere i Taberg."

Uteplats på gaveln

Carport

Trädgård

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan 2014. Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar som utförts under nuvarande ägares innehavstid samt annan info som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Ägarna använder braskaminen regelbundet. Dokument om brandskyddskontroll bifogas bland dokumenten.
Huset är anslutet till Jönköpings stadsnät; Wetternet. Läs gärna mer på www.wetternet.se för mer information om utbudet av valbara tjänster.
Köket renoverades 2011 och kommer från Sentens (Electrolux). Vitvarorna är följande; Kyl och frys 2009, mikrovågsugn 2011, ugn 2011, induktionshäll 2011, fläkt 2011 samt diskmaskin 2019.
I groventrén står både tvättmaskin och torktumlare. Båda installerades 2015 och kommer från Cylinda. I groventrén står även frånluftsvärmepumpen (IVT 490) som installerades 2008.
Säljarnas årliga renoveringar specificeras i separat lista som bifogas till frågelistan. Du hittar den bland dokumenten.
I köpet ingår robotgräsklipparen som kommer från Husqvarna samt lekställningen i trädgården.
Det finns jordfelsbrytare installerad i elcentralen.
Huset ingår tillsammans med ytterligare 61 hus i en samfällighet. Den årliga samfällighetskostnaden uppgår fn. till 300 kronor. I samfälligheten ingår skötsel av gemensam lekplats samt inköp av redskap.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Sågfilarevägen 1
Område
Taberg
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
115 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 410 kvm
Energideklaration
Energiklass E , 98 kWh/m2 och år
Tillträde
1/8 eller enl ök.
KARTA