Rosenlundsgatan 4A, två rum och kök

Finputsat i alla synvinklar

Detta är en råfin lägenhet i dubbel bemärkelse. Gaveln mot norr och tre fönster som gör att du faktiskt skymtar betydligt mer av Vättern än du nog anade från gatan. Inget panorama, men tillräckligt för en daglig humörcheck av ytspänningen. I hela lägenheten har en tidigare ägare dessutom skrapat alla väggar rena in på bara murbruket för att sedan ge dem en ruff puts. Även golven i matt ek är enhetliga, ek i hela lägenheten. Snacka om fin ytspänning.

Att bo så här ett halvt kvarter in från strand-boulevarden har sina fördelar. Du är först ut på stranden, och snabbt uppe på sandbankarna för att rasta både dig och jycken. Och du har gångavstånd till både vardagsliv, arbetsliv och nöjesliv, vilket nu är mest prioriterat för stunden. Dessutom hör du bara en bråkdel av stadspulsen på denna tvärgata. Sneglar du på årsredovisningen, inser du att det är finputs även här.

Snabbfakta
Adress Rosenlundsgatan 4A
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 62 kvm
Vån & Hiss 2 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.227 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, kabel-TV & bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Lägenheten var helt nyrenoverad när vi flyttade in, vi gillade känslan och läget direkt; nära både stranden, stan och våra jobb."

Vardagsrum

"Förvaringen i lägenheten har verkligen satts på prov för vår del med två barn, men det har fungerat väldigt bra med alla garderober. Sen finns förråd i källare och på vinden."

Inglasad balkong

Kök

"Köket funkar bra, och matplatsen är vi väldigt nöjda med; socialt och plats för stort bord, och vi sitter ofta upp till 10 personer runt bordet."

Sovrum

"Det är inte bara nära till stranden, vi har uppskattat sandbankarna och Rosariet väldigt mycket också."

Badrum

"Badkaret har varit väldigt bra med barnen, men skulle någon vilja lyfta ut det går det säkert bra, om man vill ha mer plats."

Förening

"Baksidan är det man uppskattar mest när man bott ett tag; grönt och öppet, plus att solen skiner till långt in på kvällen."

Omgivning

"Tempo-butiken här på Liljeholmen är välsorterad och har allt man behöver, men storhandlar gör vi oftast på Ica eller uppe på A6."

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2015. Nedan följer en kortare sammanfattning av den information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Köket totalrenoverades av förgående ägare under 2015 och den maskinella utrustningen består av följande: spishäll (Husqvarna), spisfläkt (Husqvarna), diskmaskin (Husqvarna), ugn (Husqvarna), mikrovågsugn (Husqvarna) och kyl/frys (Husqvarna).
I samband med köksrenoveringen 2015 gjorde förgående ägare även om badrummet. Här finns go vattenburen golvvärme installerad. En tvättmaskin (Electrolux) installerades också i samband med renoveringen.
Två förråd hör till bostaden, ett på vinden och ett nere i källaren.
Jordfelsbrytare finns installerad.
I avgiften ingår bredband (10/10 Mbit) och ett kanalpaket via Telia.
Föreningen är mycket låg belånad och vi årsskiftet 2019/2020 låg belåning per bostadsyta på 948 kr. Enligt ordförande har man valt att låta månadsavgifterna vara på samma nivå under den kommande tiden (2/9-20). 2001 genomfördes stambyte i både badrum och kök i samtliga lägenheter.
Medlemmarna hjälps åt att städa i trapporna. Två gånger om året träffas samtliga för att rensa i rabatter och städa gemensamma platser.
I köpet ingår inte gardinskena i vardagsrum och klädhängare på väggen i sovrum.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Rosenlundsgatan 4A
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1945
Våningsplan
2 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
62 kvm (föreningens information)
Energideklaration
132 kWh/m2 och år
Månadsavgift
2.227 kr/mån Värme, vatten, kabel-TV och bredband
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 4
Säljarnas (2 vuxna och 2 barn under 5 år) kostnad för hushållsel uppgår till cirka 400 kronor per månad och för hemförsäkring till cirka 125 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA