Rosenkvartsgatan 23, sex rum och kök

Par i finess

Det här är vitbalanserad kubism som får dig i bästa stämning direkt. Du och grannen lever parallella liv spegelvänt, utan att störa varandra, varken inne eller ute. En djup huskropp öppnar för fint ljus och fin kombo mellan privat samt gemensamma ytor, både uppe och nere. Vardagsrummet uppe i princip lika stort som nere. Ett sovrum nere, tre uppe och ett badrum på vardera våning.

Här kan livet börja på långsam gata där det vimlar av barn i alla åldrar runt omkring. Just gatan kommer vara en tillgång för klubbor, skateboards och bollar av alla slag och så klart som cykelbana, där det kan köras varvlopp på tid runt-runt på den lilla ringvägen. Väl utbyggd barnomsorg gör att du har ett antal förskolor på rimligt gångavstånd både här och där. Skolor finns på Hisingstorp och Dalvik, och borta på Samset kan barnen fortsätta ända till årskurs nio.

Snabbfakta
Adress Rosenkvartsgatan 23
Område Hisingstorp
Bostadstyp Kedjehus i två plan
Antal rum 6 rum och kök
Bo & biyta 139 kvm
Tomtareal 251 kvm
Byggår 2011
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Det bor så klart många barn i olika åldrar i husen runt omkring, allt från nyfödd till övre tonår. Tror det var fem-sex barn som föddes precis strax efter vi flyttade in."

Uteplats på baksidan

Trädgård

"Tre förskolor finns riktigt nära. Hisingstorp är även närmaste skola och dit är det smidigt och tryggt för barnen att gå till på egen hand."

Framsidan

Entré

"Vi gjorde en hel del tillägg redan från början, bland annat i utformningen av köket, men sen har vi även adderat en del genom åren, som badrummets dubbelkommod och spottarna i badrumstaket."

Vardagsrum

Kök

"Vi har under sommaren 2018 satt upp markiser som går upp och ner automatiskt när solen är framme, det gör innomhusklimatet lite jämnare."

Matplats

Badrum på entréplan

"Vi satsade på en kommod med dubbla hoar, det underlättar en del när det ska borstas tänder på tre barn."

Sovrum 1

Tvättavdelning

"Vi har satt måttanpassade gardinskenor vid princip alla fönster, så det är enkelt att få upp gardiner, och kanske framför allt är det lätt att byta inför varje ny säsong."

Allrum på övre plan

Sovrum 2

Badrum på övre plan

"Jag är väl lite av en pedant, och går gärna med spackel och penseln redo, för att fixa om det blir några skråmor här och där."

Sovrum 3

Sovrum 4

Carport och förråd

"Cykelavstånd till stan vilket ger perfekt träning på väg hem efter jobbet. 2:ans buss som matar hela tiden och närheten till landet och skogen med skatter som hallon och körsbär har gjort att vi har trivts väldigt bra. Vi flyttar därför inte långt härifrån."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan det byggdes 2011. Nedan följer en kortfattad information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Huset byggdes efter att området beretts för nyproduktion av bostäder. Här är de flesta grannar barnfamiljer, så räkna med att kamrater (för både vuxna och barn) finns strax runt knuten!
Köket som kommer från Myresjö monterades in i samband med husets färdigställande år 2011. Här finns följande maskinell utrustning: spishäll (Electrolux), spisfläkt (Franke), inbyggnadsugn (Electrolux), mikrovågsugn (Whirlpool), diskmaskin (Electrolux), kyl (Electrolux) och frys (Electrolux). Mikrovågsugnen är från 2008, övriga vitvaror installerades 2011.
Såväl tvättmaskinen som torktumlaren i tvättavdelningen är av märket Electrolux och installerades 2011.
Samtliga rum i entréplan har vattenburen golvvärme.
Huset är utrustat med jordfelsbrytare.
Under 2013 lät nuvarande bygga om mellan våningsplanen för att skapa ett större allrum på övre plan.
Under 2014 genomgick förrådet en renovering då väggarna isolerades och målades vita samtidigt som OSB-skivor och hyllsystem sattes upp.
Under 2018 har motorstyrda och helautomatiska fönstermarkiser installerats på husets baksida.
Trappan mellan våningsplanen har slipats och målats om så sent som 2019.
Solen går upp på morgonen med uppiggande strålar på husets baksida där solen blir kvar under större delen av dagen fram till sen eftermiddag. Under kvällen avnjuts solen bäst från uteplatsen på framsidan av huset.
Fastigheten har dubbla fiberanslutningar. Dels till Wetternets öppna fibernät men även till Telia. Läs gärna mer på www.wetternet.se samt på www.telia.se/fiber.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Rosenkvartsgatan 23
Område
Hisingstorp
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
6 rum och kök
Bo & biarea
139 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 251 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass B , 67 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA