Ringsberg, tomt nr 3

Hoppla! Byggklar tomt-chans i Hakarp

Lita på drömmarna. Om din längtan till landet är lite lagom bekväm, är det dags att vakna till. Tre byggklara tomter några hagar bort från IKHP-stugan och Egnahem. Men riktigt på landet i Hakarps socken. Med den totala tystnaden uppblandad med susande lövskog och tjattrande fåglar. Stallplatser och ridbanor finns både här och där i granngårdarna om det intresset finns. Skog, bär och svamp lär inte bli någon bristvara i omgivningarna. Är du den sportiga typen har du snabb access till miltals med spår och upptrampade stigar utmed Vätterbranterna, de flesta med just IKHP-stugan som start och mål. Via Bauerleden kan du hamna i Gränna om inte benen protesterar. Om du fortsätter norrut på den slingrande vägen hamnar du snart i Kaxholmen. Området hör till Hakarps socken och skolplikten fullgörs på Egnahem eller nya Fagerslättsskolan som snart är klar. Med fria skolvalet väljer du såklart vad du vill.

Dessa tre avstyckade tomter ligger i högt läge med utsikt ner över bondens fält och ängar. Med ”byggklara" innebära att allt här är förberett för vatten och avlopp, el och snabba fibertrådar in. Det är bara att sätta spaden i marken. Eller grävskopan.

Ett hus på landet kan se ut på många vis, och det är fritt fram att söka bygglov för din hemlängtan, antingen den kommer från en etablerad husbyggare, eller om ritningarna kommer från din egen penna. Sluttningen på tomterna innebär att både suterränghus och enplanshus kan bli aktuella, lite beroende på hur du väljer att schakta. Förhandsbesked om bostadsbyggnation från Kommunen finns och bifogas här som dokument. Lantmäteriförrättning pågår för tillfället och förväntas bli klar under hösten.

Vägbeskrivning:
Kommer du vägen över Egnahem så fortsätter du knappt två kilometer bortanför IKHP-området, håller höger när vägen delar sig, och tar sen vänster i trevägskorset vid lilla dammen. Knutstorp är hästgården på toppen i byn, och tomterna ligger strax bortom nedan backen.

Snabbfakta
Adress Ringsberg, tomt nr 3
Område Huskvarna
Tomtareal 1785 kvm
Pris 1.500.000 kr fast pris
Kontakt

Skicka
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer
BOSTAD
Adress
Ringsberg, tomt nr 3
Område
Huskvarna
Upplåtelseform
Friköpt
Tomt
Areal: 1785 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Pris
1.500.000 kr fast pris
BYGGNAD
Byggnadssätt
Vatten/avlopp
Enskilt vatten och avlopp genom samfällighet
Specifikation Drift
Servitut/Rättigheter
Samfällighet skall upprättas avseende vatten och avlopp
DOKUMENT
Det finns inga dokument för denna bostad.
KARTA