Rektangelvägen 98, sju rum och kök

Mångsidig rektangel

Utsidan lika fin som insidan, framsidan lika inbjudande som baksidan. Och uppsidan är att hela området mest kan liknas vid en stor lekplats. Barnen kan springa fritt mellan husen, fram och tillbaka till lekplatsen som mer är en hel idrottspark. Bygga kojor i skogen lockar alltid och här är storskogen inte längre bort än att du nästan kan ropa från terrassen är maten är klar. Barntillåtande och bilbegränsat. Bra!

Huset är trevligt renoverat och genomgånget löpande med konsekvent tänk när det gäller, dörrar, färger och materialval. Två badrum och ett kök i topptrim. Även barnfamiljens viktigaste rum – tvättstugan – supertrevlig; nästan så att vi Västanhemmare blir sugna på att kicka i gång en maskin och bara sitta och njuta av den svarta brädpanelen en stund. Nästan. Hur som helst är det ett hus som är startklart att bli ett välsmort familje-maskineri, helt utan renoveringsbehov och med låga drifts- och underhållskostnader.

Snabbfakta
Adress Rektangelvägen 98
Område Grästorp
Bostadstyp 1½-plansvilla
Antal rum 7 rum och kök
Bo & biyta 140 kvm
Tomtareal 264 kvm
Byggår 1975
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Den långa rabatten i plåt kom på plats förra året och fick snabbt rätt rostfärg. Det finns belysning framtagen i kanten."

Hall

Kök

Vardagsrum

"Den mesta elen är bytt i huset och de gamla gjutjärnstammarna är bytta från badrummen och tvättstugan dessutom."

Matrum

Framsida

"Förrådet är isolerat och vi har hållit det varmt runt 18 grader året runt för att vi även förvarat mycket kläder där."

Sovrum 1

"Även om vi inte har så mycket grönt själva i trädgården, så finns det hur mycket gräs som helt runt omkring. Lekpark, fotbollsplan, basket och mycket annat."

Badrum

"I vintras spolade vi is borta på grusplanen, och hade skridskois nästan hela januari, innan tövädret kom."

Allrum på övre plan

Sovrum 2 och 3

Badrum på övre plan

"När vi väl byggde uterummet ville vi göra det rejält så vi kunde använda det året runt. Och det håller värmen även om det är 20 minusgrader ute."

Sovrum 4

"När vi fick till den stora klädkammaren i snedtaket uppe löste vi barnens förvaring på ett väldigt bra sätt. Lådorna ut i kattvinden rymmer så mycket."

Klädkammare

Tvättstuga

Förråd

Baksida

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan 2011. Nedan följer en kortare sammanfattning av information som kan vara bra att ha med sig vid köp.
I samfällighetsavgiften (900 kronor per månad) ingår en bredbandsuppkoppling om 100 Mbit/s, telefon och TV genom Telias fibernät. Garage, parkeringsplats, renhållning, lekpark och skötsel av grönytor ingår också.
Köket, som helrenoverades av D Håkanssons Bygg 2013, kommer från Marbodal och har följande maskinell utrustning; induktionshäll 2013, ugn 2013, spisfläkt 2013, diskmaskin 2013, kyl 2013 och frys 2013. Samtliga vitvaror förutom fläkten kommer från Husqvarna.
Renoveringar under senare år; installation av luftvärmepump 2011, nya trägolv 2011, badrum övre plan 2011 (Gilberts Mur & Plattsättning), omläggning av tak 2012, fönster på entréplan 2013 (D Håkanssons Bygg), renovering av träfasad 2013 (D Håkanssons Bygg), tilläggsisolering av träfasad 2013 (D Håkanssons Bygg), byte av VA-stam 2013 (Klaessons Rör), utbyte av samtlig el 2012/2013 (Henrik & Pelles elservice), badrum på entréplan 2013 (Gilberts Mur & Plattsättning), klinker i hallen 2013, tillbyggnation av matrum 2015 (Estate Work), byggnation av altan på framsida ink stenläggning 2015 (Estate Work) samt altan baksida 2018.
I tvättavdelningen finns tvättmaskin 2011 och torktumlare 2011 (Siemens). Här står även varmvattenberedare som kommer från småländska Nibe.
Elburen golvvärme finns i hall, kök, matrum/tillbyggnad, tvättstuga samt i båda badrummen.
Förrådet som är beläget på husets baksida mäter cirka 12 kvadratmeter. Förrådets panel byttes 2014 och takpappen las om 2017.
I boarean om 140 kvadratmeter ingår även ytan i tillbyggnaden. Taxerad boarea utan tillbyggnad uppgår till 121 kvadratmeter.
I köpet ingår rullgardin i vardagsrum, krokar i hall samt armeringsjärn det tillbyggda matrummet.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Rektangelvägen 98
Område
Grästorp
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
7 rum och kök
Bo & biarea
140 kvm (säljarens information)
Tomt
Areal: 264 kvm
Energideklaration
82 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA