Rektangelvägen 86, sju rum och kök

Färdigställt för barnfamiljen

Som barnfamilj får man ofta kompromissa med antingen huset eller läget. Här kan du känna att du har prioriterat båda. Huset bra och rejält redan från början, men fint förädlat på senare år av nuvarande ägare. Inte bara det förväntade i kök och badrum, utan framför allt med en elegant tillbyggnad på baksidan som blir ett helt nytt vardagsrum och glasveranda i ett. Gjuten platta med golvvärme, och fullt ut vinterbonat med isolerglasade skjutdörrar. Njutbart alla tider på året.

Och så läget: Kringbyggda gårdar, kedjehus och radhus överallt; bilfritt för bästa leklynne. Gott om kompisar i olika åldrar, även för er vuxna kan tänkas. Sen har vi baksidan, som mer är en fullskalig idrottsplats. Här får bollkänslorna utlopp bland skridskobana, bandyrink, fotbollsplan och lekplats. Här kommer barnen få både spring i benen och vänner för livet.

Snabbfakta
Adress Rektangelvägen 86
Område Grästorp
Bostadstyp 1½-plansvilla
Antal rum 7 rum och kök
Bo & biyta 144 + 14 kvm
Tomtareal 242 kvm
Byggår 1975
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Taket är omlagt ganska nyligen. Vi gick ihop med tre grannar och gjorde det samtidigt för att få en bättre offert."

Hall

Kök

"Det första vi gjorde var att öppna väggen mellan köket och vardagsrummet. Nu kan man knappt tänka sig hur det var innan."

Vardagsrum och matplats

Köksaltan

”Kaminen hade jag drömt om länge, så i våras kom den på plats; tyvärr så hann vi inte elda så mycket då, men nu i vinter har det blivit en hel del.”

Badrum

Sovrum 1

"Att vi har direktkontakt med hela grönområdet på baksidan är nog det bästa med läget. Inga bilar, bara att springa rätt ut på gräset."

Uterum

Allrum på övre plan

Sovrum 2

Sovrum 3

”När man eldar i kaminen nere knäpper det fint i röret även i sängkammaren, och så värmer det lite extra på vägen upp också”

Badrum på övre plan

Sovrum 4

Tvättstuga med groventré

Förråd

Trädgård

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan 2012. Nedan följer en kortare sammanfattning av info som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Köket som helrenoverades 2006 kommer från Interhem i Habo och har följande maskinell utrustning: induktionhäll 2015, ugn 2015, spisfläkt 2006 (Thermex), diskmaskin 2006 (Bosch), kyl 2006 (Husqvarna) och frys 2006 (Husqvarna).
I tvättavdelningen finns tvättmaskin 2014 och torktumlare 2014 (Electrolux) samt torkskåp 2006 (Cylinda). Här står även varmvattenberedare som kommer från småländska Nibe.
Frånluftsvärmepumpen i huset är av märket Aermec och installerades 2011.
Bland bifogade dokument går att läsa en utförlig lista över säljarens genomförda renoveringar under senare år. Listan specificerar även vilken fackman som varit inblandad i respektive moment.
Braskaminen som installerades 2018 används regelbundet av nuvarande ägare och är godkänd att elda i. Besiktningsprotokoll från brandskyddskontrollant bifogas bland övriga dokument.
I hallen, i badrummet på övre plan samt i uterummet finns golvvärme.
I samfällighetsavgiften (750 kr/mån) ingår en bredbandsuppkoppling om 100 mbit/s, telefon och TV genom Telias fibernät. Garage, parkeringsplats, lekpark och skötsel av grönytor ingår också.
Solen går upp på husets baksida och går ner på framsidan. Under sommartid når solens strålar köksaltanen fram till cirka klockan 21:00.
I huset sitter idag ett larm som är kopplat till Verisure. Köparen kan fritt överta larmet om så önskas. Ytterdörren har monterat lås från Yale Doorman som går att fjärrstyra på distans.
Huset är utrustat med jordfelsbrytare.
I den angivna biarean om 14 kvadratmeter är även förrådet om 13 kvadratmeter inräknat.
I köpet ingår ej; klädhängaren i hallen, vinkylen samt akvariet och dekorationsbrasan i uterummet.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Rektangelvägen 86
Område
Grästorp
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
7 rum och kök
Bo & biarea
144 + 14 kvm (faktisk uppmätn norm SS 21054)
Tomt
Areal: 242 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
118 kWh/m2 och år
Tillträde
1 juni eller enl. ök.
KARTA