Rektangelvägen 192, tre rum och kök

En plan för livet

Vill du göra din stund på jorden lugn och lättskött, ska du boka in visningen direkt. Ett smidigare boende i eget hus får du leta efter. Och tystare också, eftersom du bor på en egen innergård på innergården kan man säga. Allt i ett plan, och möjlighet till ytterligare sovrum om du behöver. Och sovrumsplanerna kan realiseras på lite olika sätt, kommer du snart märka. Kök och badrum i mycket trevligt skick om än inte sprillans nytt från igår. Nuvarande ägare har sett om sitt hus i 18 år och huset har visat på god flexibilitet.

Känslan när solen åter lyser och värmer på din innergård, är dock helt ny varje vår. Här kan du portionera solenergin precis efter behag under hela dagen: ute på öppna trädäcket, i gräset eller inne i uterummet – ditt extra vardagsrum. Där kan du reglera värmen med dörrarna pricksäkert redan tidigt. Till sommaren kommer det nog stå öppet mest. Vill du vara social med dina grannar tar du frukosten med dig ut på framsidan i den lilla gränden, och då lär det bli en och annan pratstund, särskilt lördag morgon.

Snabbfakta
Adress Rektangelvägen 192
Område Grästorp
Bostadstyp 1-plans kedjehus
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 76 kvm
Tomtareal 173 kvm
Byggår 1974
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Huset

Hall

"Det är ju så otroligt lugnt här inne bland husen, sen har du din egen gård där du lever helt ostört."

Kök och matplats

Vardagsrum

Sovrum

"Det fanns tidigare en klädkammare som jag gjorde om till sovrum, men när barnen flyttade ut så fick det bli en större sängkammare. Nästa ägare kan göra på många sätt."

Badrum och tvätt

Inglasat uterum

"Min glasveranda blir så här års mitt vardagsrum, jag ställer till och med ut tv:n här för säsongen."

Innergården

Förråd - Gästhus

"Lekplatser finns det gott om, två mindre på nära håll och en stor lite längre bort. Smidigt gångavstånd till skola och förskola är det också."

Framsidan

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset i 16 år och har gjort flera större ingrepp och förbättringar. Nedan följer lite information som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt köp.
Badrummet renoverades med ny våtrumsmatta och ny våtrumstapet under 2014. Här inne finns också husets varmvattenberedare (2010) och en tvättmaskin (2014), utrymme finns också om man skulle vilja sätta in en torktumlare om så önskas.
Huset värms av en effektiv luft/luftvärmepump från 2016 som borgar för den låga årsförbrukningen av el (6.400 kWh/år), och i samtliga rum sitter också elradiatorer som kan slås på om det skulle bli riktigt kallt utomhus.
Huset fick nytt yttertak under 2019 och allt arbete utfördes av Bankeryds Tak AB. I samband med denna renovering så uppdaterades även brandskyddet på vinden så att det håller dagens standard.
Köksfläkten byttes 2019 och kommer från Fläktwoods.
Huset är anslutet till fiberoptiskt bredband via Telia, och samfälligheten har tecknat ett förmånligt gruppavtal för de boende i området. För 334 kr/månad får du som boende bredband 100/10 Mbit/s, ett grundutbud av TV-kanaler och ip-telefoni. För mer information - besök www.telia.se
Solen går upp på framsidan av huset vid huvudentrén och går ner på baksidan runt kl 20 på sommaren.
Visa mer

Planritning

Alternativ planritning

BOSTAD
Adress
Rektangelvägen 192
Område
Grästorp
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
3 rum och kök
Bo & biarea
76 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 173 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass D , 66 kWh/m2 och år
KARTA