Ravingatan 21B, fem rum och kök

Tre plan med barnasinne

Detta är ett radhus med fullträff på alla punkter. Nära två lekplatser, gemensam kringbyggd gård, garage i området och stigar upp på höjderna precis in på knuten. Huset är i tre plan och mycket väl i ordning i alla utrymmen. Om du tycker dig hitta något renoveringsbehov är du nog ovanligt kräsen av dig.

Köket högblänker både från luckor och bänkskiva, i fin kontrast till det matta kaklet. Golvet i ek är finslipat i hela bottenplanet och är lagt helt utan skarvar in och ut i alla rummen. Det stora lyftet har källaren fått uppleva, där ett stort allrum numera öppnar sig för ett slappt liv i soffan. Tvättstugan föredömligt stor och snyggt planerad, men där väntar inget slappt liv direkt.

Snabbfakta
Adress Ravingatan 21B
Område Hovslätt
Bostadstyp 2-plans radhus med källare
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 113 + 85 kvm
Tomtareal 129 kvm
Byggår 1976
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Huset

Entrésidan

Entré

Kök

"Vi har knappt bott in oss sedan vi renoverade kök och källare, och bytte fönster och slipade golv."

Matplats

Vardagsrum

Gästtoalett

Baksidan

"Just nu bygger dom en ny lekplats en bit bort bakom huset, men samfälligheten har en egen på gården där barnen kan springa fritt också."

Barnrum 1

Barnrum 2

"Grannens körsbärsträd blommar väldigt fint utanför sängkammaren, sen kommer jasminen som även doftar himmelskt om kvällen."

Sängkammare

Klädkammare

Balkong

"Jag är uppvuxen i Hovslätt, och det är så smidigt på alla sätt, särskilt med barnen. Nu finns det 4-5 barnfamiljer bara i vår länga."

Allrum

Tvättstuga - Dusch

Nere

Gården

"När vi var mindre cyklade vi in till stan själva för att äta glass; och det är fortfarande smidigt att cykla in."

Hovslätt

Mäklaren informerar
Fräscht radhus i tre hela plan samt tillhörande liten trädgårdstäppa på baksidan och bra utemiljö på framsidan. Smart och effektivt bostadhus med sin smala höga avlånga arkitektur.
De nuvarande ägarna har under de senaste åren utför nedan nämnda renoveringar i huset;
2015 renoverades stora delar av entréplanet i samband med att köket byttes ut. Fräsch modert vitt kök från IKEA monterades. Elinstallationer i köket samt kontroll av samtliga elradiatorer utfördes av Sandsteds el. Golv slipades och väggar och tak målades. Samma år renoverades även allrummet i källarplan med klinkergolv och målade väggar och tak.
2016 genomfördes fönsterbyte av EBA´s Bygg & Montage som moterade energieffektiva nya fönster och fönsterdörrar. Detta år renoverades även uteplats på framsida med bl a stenläggning och helt ny modern inramning. Stenläggning gjordes även på uteplats på husets baksida.
Nu under våren 2017 har fasaden på baksidan målats och trappan inne renoverats med ny textilmatta i planstegen.
Badrum, gäst-wc samt tvättstuga renoverades av tidigare ägare 2004-2005. Dessa utrymmen har elektrisk golvvärme. Varmvattenberedaren byttes 2007
Och soltider här då? Jodå, morgon- och förmiddagssolen ger fint ljus på husets framsida redan vid 6-tiden på morgonen och håller sig kvar framåt 11-tiden. Vid 10-tiden kan du växla till husets lilla trädgårdstäppa på baksidan och njuta av solen fram till ca 19-tiden på kvällen. Har du inte fått tillräckligt då går du över till framsidan igen och tar ett par timmar till!
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Ravingatan 21B
Område
Hovslätt
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
113 + 85 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 129 kvm
Tomttyp: Radhustäppa
Energideklaration
Energiklass D , 69 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse.
KARTA