Prostringen 21, fem rum och kök

Allt i ett plan på barnvänliga Fagerslätt

Här firar ny-funkisen en balanserad triumf med enkla, distinkta vinklar och vrår både ute och inne. Ett hus som talar rent och rakt till hjärtat. Golvvärme i hela huset, rättvända glaspartier, enhetlig ekplank och generösa ytor. Köket har en alldeles speciell känsla som sätter familjen, skratten och skriken och kärleken i ett centrum. Stort och nästan helt kvadratiskt i planen blir det ett rum för både mat och förtroligt prat.

Snabbfakta
Adress Prostringen 21
Område Huskvarna Fagerslätt
Bostadstyp 1-plansvilla
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 147 kvm
Tomtareal 1110 kvm
Byggår 2009
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

"Vi lämnar en del byggmaterial som hör till huset, takpannor, målade panelbrädor och plåt. Någon gång i framtiden kan man behöva byta något även på detta hus."

Entré

Sovrum 1

Badrum och bastu

"Badrummet och bastun använder vi flitigt allihopa, här finns plats för hela familjen; när vi byggde valde vi att göra just badrummet dubbelt så stort jämfört med ursprungsritningen."

Klädkammare

Vardagsrum

"Vi har haft mycket gäster här och det är tacksamt att duka både i köket och ut i burspråket, som vi inte har möblerat för att just kunna ha bord även där."

Kök

Sovrum 2

Sovrum 3

"Sedan tujahäcken växte upp har vi fått en insynsskyddad trädgård men vi har fortfarande samma trevliga kontakt med våra grannar."

Sovrum 4

Badrum 2

Klädkammare vid sovrum 4

Loft

Tvättavdelning - Groventré

Garage

Förråd - hobbyrum

"Altanen gjorde vi så stor för att den ska gå att använda under hela dagen på sommaren, det är sol i princip hela dagen. Trallvirket är av lärk så det är framtidssäkrat."

Altan på baksidan

Altan på framsidan

"Vi klipper lite på häcken varje år för att den inte ska bli för yvig och hög, så det rekommenderar vi även nästa ägare att göra."

Trädgården

"Vi är inga trädgårdsmänniskor direkt när det gäller odling och rabatter, men vi har njutit av att den är så väl insynsskyddad tack vare häcken vi planterade."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan det byggdes 2009. Nedan följer en kortare sammanfattning av info som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Huset är ett Modulenthus som byggdes 2009 efter att området beretts för nyproduktion av bostäder. Här är de flesta grannar barnfamiljer, så räkna med att kamrater (för både vuxna och barn) finns strax runt knuten!
Huset är mycket välhållet och i ett gott skick, nästan som nytt!
Husets Gar-Bo nybyggnadsförsäkring gäller fram till 2019.
Köket från 2009 kommer från Ballingslöv och har följande maskinell utrustning: induktionshäll (Siemens), inbyggnadsugn (Siemens), mikrovågsugn (Siemens), spisfläkt (Thermex), diskmaskin (Siemens), kyl (Siemens) och frys (Siemens). Diskmaskinen byttes 2015, övriga vitvaror från 2009.
Genomgående i huset ligger ett Kährs Cornwall, ekplankgolv med fasad kant.
Under 2015 lät nuvarande ägare dela av ett större rum intill vardagsrummet till det som idag är barnens sovrum (sovrum 2 och 3). Snickare anlitades för denna ombyggnation.
För att förenkla trädgårdsskötseln följer robotgräsklipparen, som av ägarna fått namnet Sigge med i köpet.
Frånluftsvärmepumpen i huset är en Nibe Fighter 360P från 2009 och samtliga husets rum har vattenburen golvvärme.
Solen går upp på morgonen på husets baksida med uppiggande ljus in i kök, sovrum 3 samt vardagsrummet via altanen. Solen är sedan kvar under hela dagen fram till kvällen vid altanen på baksidan av huset. Altanen på framsidan erbjuder eftermiddag- och kvällssol.
Fastigheten är ansluten till Wetternets öppna fibernät för en framtidssäkrad uppkoppling. Läs gärna mer på www.wetternet.se.
Visa mer

Planritning

Situationsplan

BOSTAD
Adress
Prostringen 21
Område
Huskvarna Fagerslätt
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
147 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 1110 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass D , 65 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA