Pionjärvägen 26, sju rum och kök

Fullvuxet radhus

Kättilstorp söder om Jönköping är kanske mest känt för sin anrika golfbana. Riktigt så gamla är inte radhusen här på Pionjärvägen som ligger granne med både green och fairway, men dryga 35 år har de på nacken. Tidigare ägare till det här huset har gjort en rejäl drive mot nutiden och har uppdaterat och expanderat med finess och success. Här har bott en familj med fyra barn tidigare, tack vare att vinden på tredje våningen inretts till ett enda härligt sovrum med brant snedtak.

Huset har även vuxit på bredden med ett extra vardagsrum påkopplat till ordinarie vardagsrum. Och så ett rejält inglasat uterum med bredsidan mot kvällssolen och öppningsbart åt två håll med vidlyftiga skjutdörrar som viker hädan när solen vill in och barnen ut till lekparken. Eller lekparkerna, kanske vi ska säga, för det finns flera att välja på i området, som är minst sagt barnvänligt med de olika kringbyggda och trygga gårdarna.

Det här är ett lite anonymt område som ligger väl skyddat, men som har all service på nära håll. Med cykel är du inne i centrala Jönköping på 15 minuter, med trygg cykelväg hela vägen. Skolor och dagis finns det lite olika att välja mellan, men det är inte långt. Är du jobbpendlare kommer du snabbt ut på stora vägen åt alla väderstreck. Naturen runt golfbanan är vackert och tillgängligt även utan spikskor och klubbor.

Snabbfakta
Adress Pionjärvägen 26
Område Kättilstorp
Bostadstyp Gavelradhus i 2-plan med vind
Antal rum 7 rum och kök
Bo & biyta 150 + 8 kvm
Tomtareal 352 kvm
Byggår 1980
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset & trädgården

Hall

Kök

Uteplats på framsidan

Vardagsrum

Matplats

Bibliotek

"Konstigt att inte fler gjort de tillbyggnaderna som vårt hus har, båda extra rummen ger en extra dimension och karaktär åt huset."

Dusch & Wc

Tvättstuga

Glasveranda

"De första åren försökte vi äta och ta vara på alla plommon själva men det blev lite för mycket, nu ger vi bort väldigt mycket"

Ovanvåning

Sovrum 1

Sovrum 2

"Det är ett bra hus som lätt rymmer väldigt många gäster, med upp till sex sovrum om man vill och behöver."

Sovrum 3

Sovrum 4

Badrum

Vind

Garage - Förråd

Samfälligheten

"Det är en aktiv samfällighet som gör mycket positivt, inte minst för barnen."

Planritning

Mäklaren informerar
Huset ingår tillsammmans med 43 andra fastighetsägare i området i en samfällighet. Samfälligheten förvaltar och underhåller de gemensamma ytorna kring husen såsom lekplatser, hockeyrink/basketplan samt ytorna för garagen och bilparkeringarna. Samfälligheten har även ett avtal med Telia som levererar mediatjänster genom den fiberkabel som finns dragen till varje enskild fastighet. Kostnaden för samfälligheten uppgår fn. till 400 kronor per månad och inkluderar då fiberanslutning (ej löpande avgift), tv (grundutbud "Lagom", inkl två HD-boxar) samt telefonabonnemang. Säljarens kostnad för bredbandet uppgår till 199 kronor per månad. (100/100-mbit)
Braskaminen i vardagsrummet kommer från Camina och installerades 2002. Protokoll avseeende godkänd installation av denna eldstad bifogas till försäljningsmaterialet
Köket renoverades 2003 med ett efterföljande luckbyte 2008. Vitvarorna är idag enligt följande; spishäll 2003, ugn 2003, kyl 2003, frys, 2003, diskmaskin 2009, mikrovågsugn 2006 samt fläkt med värmeväxlare 2015.
Torktumlare och tvättmaskin i tvättstuga är från 2006 resp. 2014.
Elpanna och varmvattenberedare installerades 2003 och kommer från NIBE.
Nuvarande ägare lät renovera takpannorna på huset 2013.
Om köparen önskar så ingår de fem garderoberna som står i klädkammaren samt de tre monterade barngrindarna.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Pionjärvägen 26
Område
Kättilstorp
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
7 rum och kök
Bo & biarea
150 + 8 kvm (säljarens information)
Tomt
Areal: 352 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass E , 82 kWh/m2 och år
Tillträde
20:e oktober 2015
KARTA