Påsgatan 8, ett rum och kök

Smart planerat med egen uteplats

Ett smidigt boende i smart format. Och med ganska mycket guldkant både inne och runt husknuten. Egen uteplats i markplan, stort glasparti som kan öppnas ut på olika vis och ett kök som inte hade skämt för sig i en tre gånger så stor lägenhet. Med en alkov för sängen har du resten av lägenheten fri att möblera som du vill. Frågan är om du kan göra det ännu smartare än nuvarande ägare har gjort.

Redan trapphuset utmärker sig. Att grå betong kan sprida så’n värme. Dörrarna i en mörkare nyans av grått, och dörrfodret är reducerat till soft fogmassa i ytterligare en nyans. Ja, råfint är ett fångande adjektiv, tycker vi. Känslan inne i denna smarta etta fortsätter i samma tonfall. Ljusgrå granitklinker innanför dörren. Och det kommer mera.

Snabbfakta
Adress Påsgatan 8
Område Munksjöstaden
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 1 rum och kök
Bo & biyta 34 kvm
Vån & Hiss 1 av 5 (Hiss finns)
Avgift 2.221 kr/mån
Inkluderar Värme & vatten
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Entré

Kök & Matplats

"Det var hög standard redan från början, men mikrovågsugnen och diskhon är tillval."

Vardagsrum

Uteplats

"Jag cyklar eller går till jobbet på gamla flygfältet, läget är ju perfekt även om du inte jobbar mitt i stan."

Sovalkov

Badrum

Huset

"Det mesta som rör bokningar och information i huset sköter du smidigt via en app, där du kan kontakta övriga i olika frågor."

Övernattningslägenhet & Bastu

"På taket finns superfina gemensamma utrymmen; bastu, gym, övernattningsrum och ett orangeri där du sitter med otroligt fin utsikt."

Gym & inglasat uterum

"Att ha bageriet så nära är inte fel, det blir lätt en fika mer än man kanske planerat från början. Perfekt att möta upp med kompisar där."

Munksjöstaden

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare flyttade in våren 2019 när lägenheten var nybyggd. Nedan följer en kortare sammanfattning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Köket kommer från HTH och är utrustat med följande vitvaror; induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Samtliga vitvaror kommer från Bosch och installerades 2019.
Kombinerad tvättmaskin och torktumlare som står i badrummet installerades 2019 och kommer från Bosch. I badrummet värms fötterna genom golvvärmen.
I huset finns en stor övernattningslägenhet som lämpar sig för cirka fyra personer. Här finns ett kök, badrum med dusch och sängplatser. Kostnaden för att hyra denna del uppgår i dagsläget till 400 kronor per dygn.
Gemensamma utrymmen utgörs i övrigt av ett gym, inglasat uterum, uteplats på terrassen och bastu. Varje bostadsinnehavare har tillgång till ett bokningssystem där man kan boka lägenhet och bastu och kostnaden debiteras på månadsavgiften.
Till lägenheten hör ett förråd som är beläget nere i källaren. Hissarna som ligger precis utanför dörren tar dig hela vägen ner till både förråds- och garageplanen. Föreningen har 80 garageplatser att hyra ut till sina medlemmar och dessa kostar 975 kronor i månaden. Tilldelning sker genom separat kö.
Det finns cykelrum i huset. Dessutom finns ett dedikerat barnvagns- och rullstolsförråd i huset.
All skötsel av grönytor och trapphus ingår i månadsavgiften och som medlem har man därför inget ansvar för detta.
Fastigheten är ansluten till fiber via Wetternet. Läs gärna mer på www.wetternet.se.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Påsgatan 8
Område
Munksjöstaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2019
Våningsplan
1 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
1 rum och kök
Boarea
34 kvm
Månadsavgift
2.221 kr/mån inkl värme & vatten
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarens kostnad för hushållsel och försäkring uppgår till ca 330 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA