Oxdragarslingan 20, sex rum och kök

Solig familjeplanering

Här kan du rivstarta familjeplaneringen i ett näst intill sprillans nytt hus. Inga skråmor synes än, för så blir det när ägarna är pedanter. Och de visste precis vad de sökte för knappt två år sedan. Fyra sovrum, två badrum och två vardagsrum. Entréplanet ytligt elegant och väldigt voluminös. Och familjens tillval kan du bara buga och bocka för: höga spröjsade fönster mot baksidan vilka går ända ner till golvet.

Myresjöhus fick dessutom äran att leverera en bred pardörr åt samma håll. Vad är det som lockar så där ute, kanske du undrar? Cirka 100 kvadrat solstekt trädäck kan vi upplysa om då. Stort inne och stort ute alltså. Enhetligheten i materialval och det genomgående ljuskänsliga färgvalen förstärker denna känsla.

Snabbfakta
Adress Oxdragarslingan 20
Område Habo
Bostadstyp 2-plansvilla med garage
Antal rum 6 rum och kök
Bo & biyta 150 kvm
Tomtareal 932 kvm
Byggår 2017
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Att det blev ett så stort trädäck var för att barnen snabbt skulle få lite yta ute att leka på, och det har varit fri lek där från första början med klubbor och bollar."

Uteplats i söder och väster

Trädgård

"Vårt- och grannens garage gör att vi sitter väldigt skyddade från insyn. Baksidan är vår oas, med perfekt södersol."

Entré

Vardagsrum

"Det går att bygga ett rum till nere i vardagsrummet, men vi ville ha det öppet så barnen ska kunna springa runt."

Kök

"Vi har lagt till en hel del extra utöver standard; inte minst i köket med ön, och de höga fönstren i vardagsrummet som blir härligt luftig."

Matplats

Badrum på entréplan

Tvätt - Groventré

Allrum på övre plan

"Känslan är att man är på landet med skogen, löp- och skidspår på så nära håll. Och att gå ner till Bränningeskolan tar bara 10 minuter."

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum på övre plan

Sovrum 3

Sovrum 4

Klädkammare

"Att få in hyllor och lådor i klädkammaren var lite svårare än jag tänkte, men det blev bra till slut med väggarna väl utnyttjade."

Garage

Bränninge

"Förskolorna kan inte vara närmre, den mitt över gatan är ett ur-och-skur-dagis där barnen nästan hela tiden är ute och leker."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan det färdigställdes 2017. Nedan följer en kortare sammanfattning av info som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Huset kommer från Myresjöhus och byggdes i samband med att området beretts för nyproduktion av bostäder. Här är de flesta grannar barnfamiljer, så räkna med att kamrater (för både vuxna och barn) finns strax runt knuten!
Altanen är byggd 2017. Under 2018 färdigställdes plattläggning, mur och gräsmatta.
Husets Gar-Bo nybyggnadsförsäkring gäller fram till 2027.
Köket är ett HTH-kök och har följande maskinell utrustning: induktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Samtliga vitvaror är från 2017 och av det välkända märket Siemens.
I tvättavdelningen finns tvättmaskin samt torktumlare. Båda dessa maskiner är av märket Siemens. och installerades 2017.
Frånluftsvärmepumpen kommer från småländska Nibe. I samtliga rum på entréplanet finns vattenburen golvvärme och i badrummet på övre plan finns elburen golvvärme.
Huset är utrustat med jordfelsbrytare.
Huset är anslutet till fibernätet HaboNet. Med en anslutning till HaboNet beställer du tjänster såsom TV, Internet, och IP-telefoni via en och samma fiber. För mer info om vad som erbjuds, besök gärna www.habonet.se
Solen går upp på morgonen på husets östersida. Solen kan sedan avnjutas under hela dagen och kvällen från altanen på baksidan av huset innan den går ner på husets framsida.
Visa mer

Planritning

Situationsplan

BOSTAD
Adress
Oxdragarslingan 20
Område
Habo
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
6 rum och kök
Bo & biarea
150 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 932 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass C , 73 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA