Övre Kvarngatan 25, sex rum och kök

Sjösäkert blickande

Det forsande fallet har du inom hörhåll bara ett stenkast bort. Skolan och affären och busshållplatsen nästan lika nära två kvarter uppåt i backen. Det här huset är både en familjedröm och en naturbegåvning med Dunkehallaleden och Hallbyleden som gör gemensam sak och tar dig upp och ut på landet. Eller om du vill, hela vägen ner till Kortebo och Vättern. Om du stannar på balkongen har du redan där en stor del av Vättern i sikte. På återvändsgatan kan du se dina barn både lära sig cykla och slå det första slagskottet.

Med fyra sovrum nere, två badrum och ett litet arbetsrum är det startklart för den stora familjen som redan har vuxit. Köket näst intill sprillans nytt, badrummen helkaklade och original sedan husen byggdes så sent som 2000. Vardagsrum och matplats med ymnigt ljusinsläpp från fem högresta fönster, plus en lika storväxt dörr ut på balkongen. I något av grannhusen har garaget dessutom blivit en del av vardagsrummet. Plats även för drömmar alltså.

Snabbfakta
Adress Övre Kvarngatan 25
Område Skänkeberg
Bostadstyp Suterrängvilla i två plan
Antal rum 6 rum och kök
Bo & biyta 132 + 46 kvm
Tomtareal 368 kvm
Byggår 2000
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

"Så fort jag kom in här på visningen 2007, tänkte jag att här vill jag bo."

Hall

Kök

Matplats

Vardagsrum

Badrum

Balkong

"Hänger man lite över räcket på balkongen, ser man ända till Visingsö."

Arbetsrum

Nedre plan

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

"Med fyra sovrum är det ett stort hus, men man ser inte att det är en hel suterrängvåning också från framsidan."

Sovrum - Allrum

"Alla husen är lite olika inne, i mitt hus finns ett litet arbetsrum som egentligen är en del av garaget. I något hus har hela garaget blivit vardagsrum."

Badrum nere

Tvättstuga

Altan

Baksidan

Framsidan

"Med hund har du många fina promenader att välja på, ner i Stadsparken, utmed Dunkehallaleden eller en kortis upp runt dammen."

Garage

"Det är så härligt att ha naturen runt Dunkehallaån så nära, du hör faktiskt vattenfallet från huset när du sitter ute."

Omgivning

"Jag går ofta ner till stan för motionens skull, det tar cirka 20 minuter, hem lite längre tid, eller så tar jag bussen."

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan 2007 och har löpande utfört renoveringar på fastigheten. Nedan följer information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Köket totalrenoverades 2017 och kommer från Smedstorps Kök. Här finns följande maskinell utrustning; induktionshäll, spisfläkt, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin samt en kombinerad kyl och frys. Spisfläkten är av märket Franke, diskmaskinen från Miele och övriga vitvaror från Husqvarna. Samtliga vitvaror installerades i samband med kökets färdigställande 2017.
Huset målades om 2009 av Stenbergs Måleri.
Under 2015 renoverades balkongräckena då gamla byttes ut och nya glas sattes in. Under samma år har tapetsering och takmålning utförts på nedre plan. 2016 byttes ytterdörren på huset.
I tvättstugan finns både tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Tumlare och torkskåp från 2000 och tvättmaskin från 2016.
Huset värms med fjärrvärme. Installationen gjordes i samband med husets färdigställande 2000. Samtliga rum i huset har reglerbar vattenburen golvvärme som är kopplad till värmepumpen.
Huset är utrustat med jordfelsbrytare.
Från balkongen kan, förutom fantastisk utsikt även morgonsolen avnjutas. I trädgården stannar solen sedan till eftermiddagen och kvällssolen njuter du bäst av från husets framsida.
Fastigheten är ansluten till Wetternet för framtidssäker uppkoppling. Läs gärna mer på wetternet.se för mer information om aktuellt tjänsteutbud.
För att förenkla trädgårdsskötseln följer robotgräsklipparen med köpet.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Övre Kvarngatan 25
Område
Skänkeberg
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
6 rum och kök
Bo & biarea
132 + 46 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 368 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass D , 119 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA