Östra storgatan 124C, två rum och kök

Sandslott med parkett

Västanhem har redan fått förtroende att sälja några fina småbusiga ettor i denna sjönära fastighet. Men här har vi att göra med en fin tvåa, med helt annat luftrum att ta ut svängarna i. Gamla plankgolven vitbalanserade och väl i ordning både i hall, kök och vardagsrum, eller om det nu är sängkammaren som ligger vägg i vägg med köket. Där är vi inte helt säkra. I det som används som sängkammare idag ligger nämligen ett högfärdigt parkettgolv i sitt livs form.

Badrummet är helt nyrenoverat, med golvvärme, grått och vitt kakel, och ny toastol och dusch. Köket renoverat på senare år i bra bas-standard. Den fundering du kan gör är om du skulle vilja öppna väggen mellan köket och vardagsrummet, vilket skulle skapa en harmonisk rundgång. Tänk på saken medan du sitter i solstolen på stranden.

Snabbfakta
Adress Östra storgatan 124C
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 48 kvm
Vån & Hiss 2 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.562 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Sovrum

"Kolla in det gamla beslaget som haspar och stänger pardörren ut på balkongen; kul att det fått vara kvar."

Vardagsrum

Balkong

"I det som används som sängkammare idag ligger nämligen ett högfärdigt parkettgolv i sitt livs form."

Hall

Kök

"Till sommaren sover du med balkongdörren öppen och vaknar av att fåglarna gnabbas om grannhusets körsbär."

Badrum

Huset

"Detta är kanske den mysigaste och mest genuina delen av Liljeholmen. Både grönska och fina hus i ditt södervända solsystem."

Föreningens innergård

Omgivning

"Huset på andra sidan gränden är gårdsidyll som bevarats i snart 100 år. Må det får vara så i hundrade år ytterligare."

Vätterstranden

Mäklaren informerar
Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och renoveringar som är utfört och information som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt köp:
Fullutrustad lägenhet med allt man behöver. Badrummet totalrenoverades 2017 av Jönköping Plattsättning AB. Det finns installerad golvvärme i badrummet. Kvalitetsintyg finns.
Köket har delvis renoverats under 2017 med nymålade luckor, 15x15 kakel med mörk fog, uppdaterat handtagen till läderknoppar och en ny bänkskiva. Kyl och frys, fläkt samt diskmaskin är utbytta under året i samband med renoveringen.
Väggar är målade i en grå kulör förutom i sovrummet där det idag sitter en tapet från ECO. De befintliga plankgolven är framtagna, nyslipade och vitpigmenterade. Allt är genomgånget och utfört av hantverkare.
Ta trappan ner till källarplanet, där finns lägenhetens förråd, cykelförråd och tvättstuga.
Föreningens samtliga lägenheter är ansluta till Com Hem som levererar ett grundutbud av tv-kanaler till föreningens alla lägenheter. För er som även önskar bredband och ip-telefoni kan denna leverantör även leverera detta. För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.comhem.se. Finns "öppen" fiber indraget i huset.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Östra storgatan 124C
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1939
Våningsplan
2 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
48 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
2.562 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Kostnaden för hushållsel för en ensam boende i bostaden uppskattas till cirka 250 kronor per månad. Kostnad för hemförsäkring uppskattas till cirka 100 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA