Östra Storgatan 124C, två rum och kök

50 steg från Vättern

Exakt 50 steg till playan och en kvarts promenad in till stan. 49 fina kvadratmetrar fördelade på två rum och kök i öppen lösning. Och en takhöjd av det härligare slaget och hörnfönster som släpper in maximalt av dagens ljus. Välkommen hem en halvtrappa upp!

Den lilla lägenheten är perfekt när man blivit vuxen och vill ha något eget. Alldeles lagom i storlek för en singel eller två som gillar varandra. Här behöver du inte stressa på morgonen, närheten gör att du tar dig till högskolan eller jobbet i stan på nolltid (nästan). Vill du hinna med ett morgondopp kan du sätta på kaffebryggaren, snurra handduken om dig och tassa ner till Vätterstranden. Du är hemma igen innan bryggaren är klar.

Snabbfakta
Adress Östra Storgatan 124C
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 49 kvm
Vån & Hiss 1 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.638 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Här är lugnt och samtidigt väldigt centralt. Hur bra som helst."

Kök

"Att ta ner väggen mellan kök och vardagsrum blev riktigt lyckat."

Vardagsrum

Sovrum

"Det är en lugn känsla här."

Badrum

"Ett enkelt och nära liv väntar!"

Förening

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2017. Nedan följer en kortare sammanställning av de förbättringar som utförts under de senaste åren samt annan info som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Under 2020 uppdaterades badrummet med ny målarfärg på väggarna och ny, modern inredning sattes upp.
Väggen mellan kök och vardagsrum öppnades upp i samband med att köket totalrenoverades 2018. Ett Ikeakök installerades med följande maskinell utrustning: induktionshäll, spisfläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikrovågsugn samt kyl/frys. Samtliga vitvaror är från Ikea. I samband med renovering av köket lades även ett nytt golv i hela bostaden. Samma år sänktes taket i hallen och spotlights installerades.
Den stora skjutdörrsgarderoben i sovrummet som går från golv till tak sattes ihop 2017. Ommålning av tak och väggar har gjorts löpande från att nuvarande ägare flyttat in och fram till idag.
Solens första strålar träffar lägenheten från tidig förmiddag och håller sig kvar hela dagen fram till klockan cirka 20.00 under sommarhalvåret.
Ett förråd om cirka 7 kvm på vinden hör till bostaden. En gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner och en torktumlare finner man nere i källaren och bokas via ett enkelt bokningssystem vid ingången till tvättstugan.
En underhållsplan är under pågående bearbetning och röstas igenom först vid årsstämman i maj 2020. Fönster, fasad och upprustning av entrépartier kommer att prioriteras. Under 2020 har styrelsen beslutat att genomföra en asbestsanering och byta samtliga stamregleringsventiler, för att få en billigare driftskostnad. Föreningen räknar med en oföränderlig månadsavgift den närmsta tiden (kontrollerat 10-03-2020).
Fastigheten är ansluten till Com Hem där ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Önskar köparen en bredbandsuppkoppling kan samma leverantör leverera detta till en förmånlig kostnad. Det finns även indraget fiber från Telia och för närvarande betalar nuvarande ägare 499 kr/mån för 250/250 Mbit.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Östra Storgatan 124C
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1939
Våningsplan
1 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
49 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
2.638 kr/mån Värme, vatten och kabel-TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Nuvarande ägare har haft följande driftkostnader: hushållsel på cirka 250 kr/mån samt hemförsäkring på cirka 125 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA