Östra Storgatan 124B, ett rum och kök

Golvad av gammal charm

Allt hänger på golvet. Alla fina renoveringar som vi på Västanhem ser – hus eller lägenheter spelar ingen roll – har en sak gemensam: fina golv. Helst gamla originalgolv som tagits om hand med kärlek och hantverk. Så är det här på Storgatan 124. En ymnigt stor 1:a med väldigt fina ytor av gammalt brädgolv som fått en varsam finslipning och en anstrykning av vitt pigment.

Vardagsrummet stort nog för både dubbelsäng och hörnsoffa om du vill, och det blir ändå vacker golvyta över att njuta av. Köket fräscht renoverat i funktionell basstandard, men kan såklart uppgraderas om det finns tid och medel över för det. Om lägenheten är trevlig, är själva läget inte häller att klaga på. Sandal-avstånd ner till Vätterstranden och lutar du dig ut genom köksfönstret ser du direkt om det är spegelblankt vatten eller rytande vågor som väntar.

Snabbfakta
Adress Östra Storgatan 124B
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 1 rum och kök
Bo & biyta 38 kvm
Vån & Hiss 1 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.031 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Vardagsrum

"Hårdvaran går i grått och vitt, men resultatet är väldigt mjukt och ombonat."

Kök

"Lutar du dig ut genom fönstret kan du se hur Vättern mår för dagen, och om det är läge att stanna inne eller sticka ut bums."

Badrum

"Läget på Storgatan är inte att klaga på heller, oavsett vad du har i görningen - springa, bada eller plugga."

Huset

Föreningen

"Detta är kanske den mysigaste och mest genuina delen av Liljeholmen. Både grönska och fina hus i ditt södervända solsystem."

Föreningens gård

"Huset på andra sidan gränden är gårdsidyll som bevarats i snart 100 år. Må det får vara så i hundrade år ytterligare."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och renoveringar som är utfört och information som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt köp:
Fullutrustad lägenhet med allt man behöver. Köket har delvis renoverats under 2017, 15*15 kakel med mörk fog, uppdaterat handtagen till läderknoppar och en ny bänkskiva.
Renoverade väggar som är målade i en grå kulör. De befintliga plankgolven är framtagna, nyslipade och listerna nymålade. Allt är genomgånget och utfört av hantverkare.
I källaren finns gemensamma ytor såsom förråd, cykelförråd och nyrenoverad tvättstuga med torkrum, två tvättmaskiner och en torktumlare. I tvättstugan kan medlemmarna boka tid enligt separat bokningssystem.
Föreningens samtliga lägenheter är ansluta till Com Hem som levererar ett grundutbud av tv-kanaler till föreningens alla lägenheter. För er som även önskar bredband och ip-telefoni kan denna leverantör även leverera detta. För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.comhem.se. Det finns även "öppen" fiber indraget i huset.
På gemensamma balkongen får man ett skönt pass med sol, perfekt öster-söderläge!
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Östra Storgatan 124B
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1939
Våningsplan
1 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
1 rum och kök
Boarea
38 kvm (föreningens information)
Energideklaration
Energiklass E , 203 kWh/m2 och år
Månadsavgift
2.031 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-TV
Specifikation Drift
Kostnaden för hushållsel uppskattas till cirka 250 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA