Östra storgatan 124B, ett rum och kök

Flip-flop-nära till stranden

Solen väcker dig inte in på morgonen, men du ser på grannhuset att dagen tänts i ett brandgult ljus. Måsarna väsnas lite om någon godbit som blev kvar på stranden i går. Det är bara att glida i dina flip-flops och knyta badrocken lojt om livet och glida ner till Vätterstranden på andra sidan gatan. Dagen första dopp är aldrig längre bort än så. Inte det sista heller, men då har du solnedgången in i både vardagsrum och kök. Du har dessutom en rätt bra flik av vattenytan i ditt blickfång som träden aldrig kommer skymma någon gång på året.

Lägenheten har som du ser på bilderna ett väldigt behagligt tonfall i färger och yta. De gamla plankgolven är bevarade på varenda kvadrat, förutom i badrummet såklart, vilket nog bara är en fördel. Köket delvis renoverat, med nytt kakel och nya bänkskivor i laminat. De tjocka fönsterbänkarna är original och nästan lika djupa som köksbänken. Det som inte kan förnimmas på bilderna, är att golvbrädorna inte bara är fint vitbalanserade, de är lena som persikor dessutom.


- - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Madelen Zackrisson, ansvarig mäklare

Snabbfakta
Adress Östra storgatan 124B
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 1 rum och kök
Bo & biyta 37 kvm
Vån & Hiss 3 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.117 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Springornas glipor varierar planlöst och knirret o knarret spelar en melodi från förr. Åtminstone från sent 1930-talet då huset ställde sig upp."

Badrum

Kök

Vardagsrum

Huset

Föreningens gård

"Vill du kolla badtemperaturen är det inte mer hundra meter ner till sanden som längtar in mellan tårna."

Omgivning

Gemensam balkong

"Ica eller Tempo är den stora frågan när du ska fylla på skafferiet och kylskåpet; det är lika nära till båda."

Vätterstranden

Planritning

Mäklaren informerar
Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och renoveringar som är utfört och information som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt köp:
Fullutrustad lägenhet med allt man behöver. Köket har delvis renoverat under 2017, 15*15 kakel med mörk fog, uppdaterat handtagen till läderknoppar och en ny bänkskiva.
Renoverade väggar som är målade i en grå kulör. De befintliga plankgolven är framtagna, nyslipade och vitpigmenterade. Listerna och garderoben är nymålad. Allt är genomgånget och utfört av hantverkare.
Ta trappan ner till källarplanet, där finns lägenhetens förråd, cykelförråd och tvättstuga.
Föreningens samtliga lägenheter är ansluta till Com Hem som levererar ett grundutbud av tv-kanaler till föreningens alla lägenheter. För er som även önskar bredband och ip-telefoni kan denna leverantör även leverera detta. För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.telia.se. Fiber är indraget i huset.
På gemensamma balkongen får man ett skönt pass med sol, perfekt öster-söderläge!
Visa mer
BOSTAD
Adress
Östra storgatan 124B
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1939
Våningsplan
3 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
1 rum och kök
Boarea
37 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
2.117 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Kostnaden för hushållsel för en ensam boende i bostaden uppskattas till cirka 250 kronor per månad. Kostnad för hemförsäkring uppskattas till cirka 100 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA