Östra Storgatan 124B, ett rum och kök

Bara gör’t

Letar du efter möjligheter; längtar efter att få reda dig själv och inreda precis som du vill? Här har du chansen. En etta på 37 kvadrat som verkligen längtar efter att få öppnas upp och släppas lös. Här finns fina värden att upptäcka och förvalta; fin gammal dörr, sparsmakade lister med lite högre profil. Och inte minst raklånga plankgolv över allt.

Läget utmed vår egen "Strandväg" precis invid Vättern har dock inget renoveringsbehov. Varje dag du går in och ut genom porten mot den bilfria gränden ”drabbas” du av en bred vy ut över Europas 6:e största sjö. Och i kök och vardagsrum behöver du inte snegla mycket vänsterut för att se vilket humör sjön vaknat på.

Snabbfakta
Adress Östra Storgatan 124B
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 1 rum och kök
Bo & biyta 37 kvm
Vån & Hiss 2 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 1.977 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Vardagsrum

"En etta på 37 kvadrat som verkligen längtar efter att få öppnas upp och släppas lös"

Detaljer

Kök

"I hallen kan vi lova en arkeologisk upptäckt; under lagren av papp, masonit och plastmatta väntar ett plankgolv i gran eller fur"

Hall

Badrum

Inspiration

"Detta är kanske den mysigaste och mest genuina delen av Liljeholmen. Både grönska och fina hus i ditt södervända solsystem."

Föreningens gård

"Läget på Storgatan är inte att klaga på heller, oavsett vad du har i görningen - springa, bada eller plugga."

Huset

Föreningen

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och renoveringar som är utfört och information som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt köp:
I källaren finns gemensamma ytor såsom förråd och nyrenoverad tvättstuga med torkrum, två tvättmaskiner och en torktumlare. I tvättstugan kan medlemmarna boka tid enligt separat bokningssystem.
Föreningens samtliga lägenheter är ansluta till Com Hem som levererar ett grundutbud av tv-kanaler till föreningens alla lägenheter. För er som även önskar bredband och ip-telefoni kan denna leverantör även leverera detta. För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.comhem.se. Det finns även "öppen" fiber indraget i huset.
På gemensamma balkongen får man ett skönt pass med sol, perfekt öster-söderläge!
Bostadsrättsföreningen Fogen 4 i Jönköping är en familjär mindre förening, bestående av ett flerbostadshus innehållande 25 lägenheter varav fyra lägenheter ägs av föreningen som för närvarande är uthyrda. Fyra lägenheter och två lokaler i hyresrättsform bidrar med goda hyresintäkter till föreningen.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Östra Storgatan 124B
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1939
Våningsplan
2 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
1 rum och kök
Boarea
37 kvm (föreningens information)
Energideklaration
Energiklass E , 203 kWh/m2 och år
Månadsavgift
1.977 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-TV
Specifikation Drift
Kostnaden för hushållsel uppskattas till cirka 250 kronor per månad.
Pantsatt
Nej
KARTA