Östra Storgatan 124A, tre rum och kök

På våglängds avstånd

Här har du en lägenhet med paradambitioner både till storlek och läge. Gaveln ut mot Storgatan och mer än skaplig Vätterutsikt från balkongen, vardagsrummet och ett av sovrummen. Köket snyggt renoverat och expanderat på senare år, men lägenheten väntar fortfarande på det stora lyftet. Här är det mesta original i form av gamla golv, fina innerdörrar, lister och foder med gamla stuket bevarat. Takhöjden lyfter redan i hallen där fiskbensparketten hälsar välkommen.

Här bor du flipp-flopp-nära Vätterstranden och kan snabbt lomma hem och hämta kall dricka i kylen. Det stadsnära läget innebär gång- och cykelavstånd till det mesta du behöver i vardagen. Såklart även en del trafik utmed Storgatan, men du kan liksom inte bo mitt i sta’n, utan att den gör sig påmind. Föreningen är relativt nybildad, men har kommit igång bra och med sund belåning i botten.

Snabbfakta
Adress Östra Storgatan 124A
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 100 kvm
Vån & Hiss 2 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 5.344 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"I köket utnyttjade vi takhöjden med extra höga överskåp. Där går det lasta in stora saker om man behöver"

Sovrum 1

Kök

"Vi ville ha ett stort kök, så därför flyttade vi på väggen och tog bort en garderob i lilla rummet, så blev det gott om plats för många sittande"

Vardagsrum

Balkong

"Alla rummen är stora, det gillar jag. Även minsta sovrummet är mer än tillräckligt för en dubbelsäng"

Sovrum 2

Badrum

Huset

Innergård

Vätterstranden

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan bostadsrättsföreningen bildades 2017. Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och renoveringar som är utförda och information som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt köp.
Köket är totalrenoverat och utbyggt då en gammal klädkammare med ingång från hallen fick stryka på foten och frigöra golvyta så en rejäl matplats kunde skapas. Alla stommar, skåp, luckor, arbetsbänkar, kakel och vitvaror är helt nya och även all el är utbytt i köket i samband med renoveringen. Köket är från HTH och vitvarorna från AEG.
Till lägenheten hör ett källarförråd. I källaren finns även gemensamma ytor såsom cykelförråd och nyrenoverad tvättstuga med torkrum, två tvättmaskiner och en torktumlare. I tvättstugan kan medlemmarna boka tid enligt separat bokningssystem.
Föreningens samtliga lägenheter är ansluta till Com Hem som levererar ett grundutbud av tv-kanaler till föreningens alla lägenheter. För er som även önskar bredband och ip-telefoni kan denna leverantör även leverera detta. För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.comhem.se. Det finns även "öppen" fiber indraget i huset.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Östra Storgatan 124A
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1939
Våningsplan
2 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
100 kvm (föreningens information)
Energideklaration
203 kWh/m2 och år
Månadsavgift
5.344 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Kostnaden för hushållsel och försäkring uppskattas till cirka 510 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA