Östra storgatan 124 B, ett rum och kök

Hoppla - en snygg plugghäst!

Små bra ettor finns inte i överflöd, men här har vi på Västanhem fått förtroende att sälja en liten godbit igen. Här har renoveringsmaskineriet gått varligt fram för att bevara ursprunglig charm i möjligaste mån. Det innebär att golvet i hallen och vardagsrummet fått sig en omgång med sandpappret innan det laserades i en mycket svag vit ton. Golvet i köket var tyvärr bortom räddning, så där väntar ett nytt plankgolv, i samma ljusa tonart. Gamla lister, fönsterbänkar och dörrar är dock i fint behåll.

Läget på Storgatan är inte att klaga på heller, oavsett vad du har i görningen - springa, bada eller plugga. Du har nära till det mesta till fots, och ska du längre är det bara att grensla cykeln så är du där på nolltid. 5 minuter till Jönköpings centrum, 10 till högskolan, och 20 till Huskvarna om du längtar dit av någon anledning. Vätterpromenaden är en livsnerv alla årstider, inte så mycket folk på höst och vinter, men full av liv när vår och sommar sätter in en stöt.

Snabbfakta
Adress Östra storgatan 124 B
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 1 rum och kök
Bo & biyta 39 kvm
Vån & Hiss 2 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.084 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Kök

"Hårdvaran går i grått och vitt, men resultatet är väldigt mjukt och ombonat."

Vardagsrum

Hall

Badrum

"Lutar du dig ut genom fönstret kan du se hur Vättern mår för dagen, och om det är läge att stanna inne eller sticka ut bums."

Huset

"Läget på Storgatan är inte att klaga på heller, oavsett vad du har i görningen - springa, bada eller plugga."

Omgivning

Vätterstranden

Föreningens innergård

Mäklaren informerar
Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och renoveringar som är utfört och information som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt köp:
Fullutrustad lägenhet med allt man behöver. Badrummet totalrenoverades 2017 av Jönköping Plattsättning AB. Det finns installerad golvvärme i badrummet. Kvalitetsintyg finns.
Köket har delvis renoverats under 2017 med nymålade luckor, 15x15 kakel med mörk fog, uppdaterat handtagen till läderknoppar och en ny bänkskiva.
Väggar är målade i en grå kulör. De befintliga plankgolven är framtagna, nyslipade och vitpigmenterade.
Ta trappan ner till källarplanet, där finns lägenhetens förråd, cykelförråd och tvättstuga.
Föreningens samtliga lägenheter är ansluta till Com Hem som levererar ett grundutbud av tv-kanaler till föreningens alla lägenheter. För er som även önskar bredband och ip-telefoni kan denna leverantör även leverera detta. För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.comhem.se. Finns "öppen" fiber indraget i huset.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Östra storgatan 124 B
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1939
Våningsplan
2 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
1 rum och kök
Boarea
39 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
2.084 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Kostnaden för hushållsel för en ensam boende i bostaden uppskattas till cirka 250 kronor per månad. Kostnad för hemförsäkring uppskattas till cirka 100 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA