Östra Storgatan 122C, ett rum och kök

Öppen spis till varje pris

Men oj, vilken godbit. För att bara vara en etta är det en ovanligt högfärdig och småpåvlig lägenhet du kliver in i. Gamla dörrar och gamla golv över allt. Ja, till och med ärevördig fiskbensparkett i vardagsrummet som är i bästa skick. Nu kanske att du inte ska välja lägenhet efter om det finns öppen spis eller inte. Men eld är en fin inredningsdetalj oavsett storlek på boende. Det finns ett litet ingrepp i planlösningen som skulle kunna få fin effekt, men mer om det längre fram.

Här bor du på 44 välplanerade kvadrat, med plats för både soffa och säng i vardagsrummet. Du bor längst in i huset mot den lilla gränden, bort från Storgatan, men du behöver bara luta dig minsta lilla ut från fönstret för att få en stor klunk av Vättern i blickfånget. Kök och badrum i fint skick, och delvis renoverade nyligen. Alla övriga ytskikt har slipats, vaxats eller målats. En riktig finputsning med andra ord.

Snabbfakta
Adress Östra Storgatan 122C
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 1 rum och kök
Bo & biyta 44 kvm
Vån & Hiss 2 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.364 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Vardagsrum

"Lutar du dig ut genom fönstret kan du se hur Vättern mår för dagen, och om det är läge att stanna inne eller fälla ut solstolen."

Kök

"En ny förening i ett gammalt fint hus, så det finns mycket du kan vara med och påverka när det gäller trivsel och skötsel."

Hall

Badrum

Gemensam balkong

"Vill du kolla badtemperaturen är det inte mer hundra meter ner till stranden och sanden som längtar in mellan tårna."

Huset

Vätterstranden

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och renoveringar som är utförda och information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Köket har delvis renoverats under 2019 med uppdaterade handtag till läderknoppar och en ny bänkskiva. Det är utrustat med kombinerad kyl och frys, spis med ugn, spisfläkt samt diskmaskin.
På den gemensamma balkongen njuter man av solen från efter lunch till kvällen.
Väggar är målade i harmoniska kulörer. De befintliga plankgolven är framtagna, nyslipade och efterbehandlade. Allt är genomgånget och utfört av hantverkare.
Till lägenheten hör såväl ett större vindsförråd som ett mindre källarförråd. I källaren finns cykelförråd samt tvättstuga med nya tvättmaskiner installerade det senaste året.
Föreningen har åtta nyasfalterade parkeringsplatser på husets entrésida. Kostnaden för en parkeringsplats är 500 kronor per månad och de tilldelas enligt ett separat kösystem. I området finns gott om parkeringsmöjligheter i den direkta närheten till bostaden och som boende här har man rätt till boendeparkering i området Liljeholmen via Jönköpings kommun.
Föreningens samtliga lägenheter är ansluta till Com Hem som levererar ett grundutbud av tv-kanaler till föreningens alla lägenheter. För er som även önskar bredband och ip-telefoni kan denna leverantör även leverera detta. För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.comhem.se. Det finns även indraget "öppen" fiber från Telia, mer information om valmöjligheterna detta erbjuder hittar du via www.bredbandswebben.se.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Östra Storgatan 122C
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1939
Våningsplan
2 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
1 rum och kök
Boarea
44 kvm (föreningens information)
Energideklaration
175 kWh/m2 och år
Månadsavgift
2.364 kr/mån inkl värme, vatten och TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Uppskattad kostnad för hushållsel uppgår till cirka 200 kronor per månad och för försäkring till cirka 100 kronor per månad.
Pantsatt
Nej
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA