Östra Storgatan 122C, ett rum och kök

Längtan söder ut

Livet är fyllt av förväntningar, och någonstans måste det börja. Det här är ett fint startblock, ett ljust avstamp mot något nytt. Kanske är det första egna lägenheten, och då får du ett fint första boende. Ett vågskvalp från Vätterstranden, tio minuters promenad till centrum och naturreservaten runt antingen Rocksjön eller sandbankarna på kort väglängd bort.

Lägenheten är delvis renoverad på senare tid, med magiska plankgolv som fått helt ny blondare look efter finslipning och vitt oljebad. Köket uppfräschat med ny lack på luckorna och förnyade bänkskivor. Vill du expandera ditt svängrum ytterligare skulle det gå att öppna väggen mellan kök och vardagsrum mer eller mindre. Då kan ljuset från söder sprida sig ännu längre.

Snabbfakta
Adress Östra Storgatan 122C
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 1 rum och kök
Bo & biyta 45 kvm
Vån & Hiss 3 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.417 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Entré

"Hörnfönstret är en tidsmarkör som berättar att den gamla tidens klassiska spröjsar ligger ljusår bort i tiden."

Vardagsrum

"Golvet också bländande vackert, men det kommer inte störa nattsömnen, tvärt om. Mer harmoniskt sovrum får du leta efter."

Kök

"Lutar du dig ut genom fönstret kan du se hur Vättern mår för dagen, och om det är läge att stanna inne eller fälla ut solstolen."

Badrum

Gemensam balkong

Huset

"En ny förening i ett gammalt fint hus, så det finns mycket du kan vara med och påverka när det gäller trivsel och skötsel."

Vätterstranden

"Vill du kolla badtemperaturen är det inte mer hundra meter ner till stranden och sanden som längtar in mellan tårna."

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och renoveringar som är utförda och information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Köket har delvis renoverats under 2019 med uppdaterade handtag till läderknoppar och en ny bänkskiva. Det är utrustat med kombinerad kyl och frys, spis med ugn samt spisfläkt.
På den gemensamma balkongen en halvtrappa ner njuter man av solen från efter lunch till kvällen.
Väggar är målade i harmoniska kulörer. De befintliga plankgolven är framtagna, nyslipade och efterbehandlade, lika så parkettgolvet i sovrummet. Allt är genomgånget och utfört av hantverkare.
Till lägenheten hör såväl ett större vindsförråd som ett mindre källarförråd. I källaren finns cykelförråd samt tvättstuga med nya tvättmaskiner installerade det senaste året.
Föreningen har åtta nyasfalterade parkeringsplatser på husets entrésida. Kostnaden för en parkeringsplats är 500 kronor per månad och de tilldelas enligt ett separat kösystem. I området finns gott om parkeringsmöjligheter i den direkta närheten till bostaden och som boende här har man rätt till boendeparkering i området Liljeholmen via Jönköpings kommun.
Föreningens samtliga lägenheter är ansluta till Com Hem som levererar ett grundutbud av tv-kanaler till föreningens alla lägenheter. För er som även önskar bredband och ip-telefoni kan denna leverantör även leverera detta. För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.comhem.se. Det finns även indraget "öppen" fiber från Telia, mer information om valmöjligheterna detta erbjuder hittar du via www.bredbandswebben.se.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Östra Storgatan 122C
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1939
Våningsplan
3 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
1 rum och kök
Boarea
45 kvm (föreningens information)
Energideklaration
175 kWh/m2 och år
Månadsavgift
2.417 kr/mån inkl värme, vatten och TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Uppskattad kostnad för hushållsel uppgår till cirka 200 kronor per månad och för försäkring till cirka 100 kronor per månad.
Pantsatt
Nej
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA