Östra Storgatan 122C, två rum och kök

Högst upp – bäst på sikt

Det är väl värt mödan att ta sig högst upp i huset. Ännu en fint renoverad lägenhet i huset med gaveln mot Vättern och utmed Storgatan. Gamla godbitarna bevarade i golv, dörrar, lister och foder. Det nya valt med omsorg för att både titta framåt i många år och lira med det gamla. En perfekt balans, får vi lov att säga. En lägenhet det verkligen strålar om, eller rättare sagt där solen strålar in från öster.

Lägenheten ligger mitt i huset med balkong och vardagsrum åt öster, och köket på husets västra sida med utsikt upp över höjderna mot Bymarken. Stegar du ut på balkongen så är Vätterutsikten dessutom odiskutabel. En bred vy mellan husen på andra sidan gatan gör att du kommer ha full koll vågor och vind. Västanhem tackar för förtroendet att sälja ännu en fin lägenhet med fint läge i detta hus.

Snabbfakta
Adress Östra Storgatan 122C
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 64 kvm
Vån & Hiss 3 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 3.438 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Entré

"Vill du hålla hallen lika clean som på bild? Stuva undan jacka, skor och väska direkt in i en av de två gamla garderoberna."

Kök

Vardagsrum

"Det blir ett angenämt bekymmer att bestämma var soffan ska stå. Det finns två hela väggar att luta sig mot så det ska nog gå bra."

Balkong

"En bred vy mellan husen på andra sidan gatan gör att du kommer ha full koll vågor och vind över Vättern."

Sovrum

"Golvet också bländande vackert, men det kommer inte störa nattsömnen, tvärt om. Mer harmoniskt sovrum får du leta efter."

Badrum

Huset

"En ny förening i ett gammalt fint hus, så det finns mycket du kan vara med och påverka när det gäller trivsel och skötsel."

Föreningens gård

Vätterstranden

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och renoveringar som är utförda och information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Fullutrustad lägenhet med allt man behöver. Badrummet totalrenoverades 2019 av Pemo Bygg AB. Kvalitetsintyg hittar du ihop med övriga dokument. Badrummet är även förberett för tvättmaskin.
Köket är från välkända Ballingslöv och har även det totalrenoverats under 2019. Det är utrustat med kombinerad kyl och frys, spishäll, spisfläkt, inbyggnadsugn samt diskmaskin. Vitvaror installerades i samband med kökets färdigställande och samtliga är från Electrolux förutom fläkten som är från Franke.
Väggar är målade i harmoniska kulörer. De befintliga plankgolven är framtagna, nyslipade och efterbehandlade, lika så parkettgolvet i sovrummet. Allt är genomgånget och utfört av hantverkare.
På balkongen njuter man, förutom av vätterutsikten, även av solen under förmiddagen.
Till lägenheten hör såväl ett större vindsförråd som ett mindre källarförråd. I källaren finns cykelförråd samt tvättstuga med nya tvättmaskiner installerade det senaste året.
Föreningen har åtta nyasfalterade parkeringsplatser på husets entrésida. Kostnaden för en parkeringsplats är 500 kronor per månad och de tilldelas enligt ett separat kösystem. I området finns gott om parkeringsmöjligheter i den direkta närheten till bostaden och som boende här har man rätt till boendeparkering i området Liljeholmen via Jönköpings kommun.
Föreningens samtliga lägenheter är ansluta till Com Hem som levererar ett grundutbud av tv-kanaler till föreningens alla lägenheter. För er som även önskar bredband och ip-telefoni kan denna leverantör även leverera detta. För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.comhem.se. Det finns även indraget "öppen" fiber från Telia, mer information om valmöjligheterna detta erbjuder hittar du via www.bredbandswebben.se.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Östra Storgatan 122C
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1939
Våningsplan
3 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
64 kvm (föreningens information)
Energideklaration
175 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.438 kr/mån inkl värme, vatten och TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Uppskattad kostnad för hushållsel uppgår till cirka 300 kronor per månad och för försäkring till cirka 100 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA