Östra Storgatan 122C, ett rum och kök

Plankgolvad skönhet

Vuxenlivet kan inte starta finare och mer harmoniskt. I alla fall inte rent ytligt sett. Magi på liten yta med ett rum och kök. Dessutom barfota-nära Vätterstranden. Vardagsrummet är dock av det större slaget med plats för både säng och soffa, eller om du skapar en lösning som snyggt fyller dubbla funktionerna. Även en öppen spis av det gamla snittet kommer väcka behag alla dagar i veckan. Golvet i hela lägenheten är som en vit vintergata, fast varm, om du förstår vad vi menar.

Lägenheten ligger en halvtrappa upp från den bilfria gågatan. Ingen insyn om inte hela basketlaget skulle jogga förbi. Stora fönstret i vardagsrummet vetter mot öster och morgonsolen, så räkna med att investera i en tät rullgardin att montera bakom de skira gardinerna. Köket är delvis uppdaterat, men har behållit sina vita basluckor från en tidigare renovering. Badrummet dock helrenoverat in på minsta millimeter.

Snabbfakta
Adress Östra Storgatan 122C
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 1 rum och kök
Bo & biyta 44 kvm
Vån & Hiss 1 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.364 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Entré

"Vill du kolla badtemperaturen är det inte mer hundra meter ner till stranden och sanden som längtar in mellan tårna."

Kök

"Golvspringornas glipor varierar planlöst och knirret o knarret spelar en melodi från förr. Åtminstone från 1930-talet."

Vardagsrum

Badrum

Gemensam balkong

Huset

"En ny förening i ett gammalt fint hus, så det finns mycket du kan vara med och påverka när det gäller trivsel och skötsel."

Föreningens gård

Vätterstranden

Omgivning

Mäklaren informerar
Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och renoveringar som är utfört och information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp:
Fullutrustad lägenhet med allt man behöver. Badrummet totalrenoverades 2019 av Pemo Bygg AB. Kvalitetsintyg hittar du ihop med övriga dokument. Fötterna hålls varma genom golvvärme.
Köket har delvis renoverats under 2019 med uppdaterade handtag till läderknoppar och en ny bänkskiva. Det är utrustat med kombinerad kyl och frys, spis med ugn samt spisfläkt.
Väggar är målade i gråa kulörer och de befintliga plankgolven är framtagna, nyslipade och efterbehandlade. Allt är genomgånget och utfört av hantverkare.
På den gemensamma balkongen en halvtrappa upp njuter man av solen från efter lunch till kvällen.
Till lägenheten hör såväl ett större vindsförråd som ett mindre källarförråd. I källaren finns cykelförråd samt tvättstuga med nya tvättmaskiner installerade det senaste året.
Föreningen har åtta nyasfalterade parkeringsplatser på husets entrésida. Kostnaden för en parkeringsplats är 500 kronor per månad och de tilldelas enligt ett separat kösystem. I området finns gott om parkeringsmöjligheter i den direkta närheten till bostaden och som boende här har man rätt till boendeparkering i området Liljeholmen via Jönköpings kommun.
Föreningens samtliga lägenheter är ansluta till Com Hem som levererar ett grundutbud av tv-kanaler till föreningens alla lägenheter. För er som även önskar bredband och ip-telefoni kan denna leverantör även leverera detta. För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.comhem.se. Det finns även indraget "öppen" fiber från Telia, mer information om valmöjligheterna detta erbjuder hittar du via www.bredbandswebben.se.
Visa mer

Planritning

ej pantsatt

BOSTAD
Adress
Östra Storgatan 122C
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1939
Våningsplan
1 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
1 rum och kök
Boarea
44 kvm (föreningens information)
Energideklaration
175 kWh/m2 och år
Månadsavgift
2.364 kr/mån inkl värme, vatten och TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Uppskattad kostnad för hushållsel uppgår till cirka 200 kronor per månad och för försäkring till cirka 100 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA