Östra Storgatan 122B, två rum och kök

Lågor och vågor inom räckhåll

Det härliga med äldre lägenheter är att det inte är det så förutsägbart, inte så kvadratiskt fyrkantigt. Det räcker med lite högre i tak, några extra vinklar och vrår, och en gammal dörr som kräver en liten extra knyck för att gå igen. Om gamla nyckeln sitter kvar i garderobsdörren blir man extra glad. Här har du dessutom redan någon som gjort renoveringen åt dig så att du kan flytta in direkt och njuta av den där vintage-känslan direkt från första sekund. Du kan släntra ner till stranden i "flippisarna" utan att behöva tänka på badrumsrenovering eller golvslipning. Startklart för ett nytt steg i livet, om du är redo.

Snabbfakta
Adress Östra Storgatan 122B
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 55 kvm
Vån & Hiss 3 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.955 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Entré

Kök

"Golvspringornas glipor varierar planlöst och knirret o knarret spelar en melodi från förr. Åtminstone från 1930-talet."

Vardagsrum

"Lutar du dig ut genom fönstret kan du se hur Vättern mår för dagen, och om det är läge att stanna inne eller fälla ut solstolen."

Sovrum

Badrum

Gemensam balkong

Huset

"En ny förening i ett gammalt fint hus, så det finns mycket du kan vara med och påverka när det gäller trivsel och skötsel."

Föreningens gård

Vätterstranden

"Vill du kolla badtemperaturen är det inte mer hundra meter ner till stranden och sanden som längtar in mellan tårna."

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och renoveringar som är utförda och information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Badrummet totalrenoverades 2019 av Pemo Bygg AB. Kvalitetsintyg hittar du ihop med övriga dokument. Fötterna hålls varma genom golvvärme.
Köket har delvis renoverats under 2019 med uppdaterade handtag till läderknoppar och en ny bänkskiva. Det är utrustat med kombinerad kyl och frys, spis med ugn samt spisfläkt.
På den gemensamma balkongen en halvtrappa ner njuter man av solen från efter lunch till kvällen.
Väggar är målade i harmoniska kulörer. De befintliga plankgolven är framtagna, nyslipade och efterbehandlade, lika så parkettgolvet i sovrummet. Allt är genomgånget och utfört av hantverkare.
Till lägenheten hör såväl ett större vindsförråd som ett mindre källarförråd. I källaren finns cykelförråd samt tvättstuga med nya tvättmaskiner installerade det senaste året.
Föreningen har åtta nyasfalterade parkeringsplatser på husets entrésida. Kostnaden för en parkeringsplats är 500 kronor per månad och de tilldelas enligt ett separat kösystem. I området finns gott om parkeringsmöjligheter i den direkta närheten till bostaden och som boende här har man rätt till boendeparkering i området Liljeholmen via Jönköpings kommun.
Föreningens samtliga lägenheter är ansluta till Com Hem som levererar ett grundutbud av tv-kanaler till föreningens alla lägenheter. För er som även önskar bredband och ip-telefoni kan denna leverantör även leverera detta. För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.comhem.se. Det finns även indraget "öppen" fiber från Telia, mer information om valmöjligheterna detta erbjuder hittar du via www.bredbandswebben.se.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Östra Storgatan 122B
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1939
Våningsplan
3 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
55 kvm (föreningens information)
Energideklaration
175 kWh/m2 och år
Månadsavgift
2.955 kr/mån inkl värme, vatten och TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Uppskattad kostnad för hushållsel uppgår till cirka 250 kronor per månad och för försäkring till cirka 100 kronor per månad.
Pantsatt
Nej
KARTA