Östra Storgatan 122A, ett rum och kök

Tåflirt och ögonfröjd

Med fiskbensparkett i vardagsrummet, kan du nöja dig med fiskbullar hela veckan. Golvet är ofta en statusmarkör. Ju större lägenhet, och ju högre upp i huset, desto finare golv. Så är den klassiska statusordningen när det gäller äldre lägenheter. Men inte här. Lägg ut en bild från ditt vardagsrum på något socialt medium så kommer dina vänner tro att du köpte värsta patricier-våningen, särskilt om du drar fram den gamla Chesterfield-fåtöljen framför öppna spisen. Se bara till att den skymmer sängen i bakgrunden. Ett magnifikt vardagsrum där parketten fått en oemotståndlig ytlighet som gärna tåflirtar.

Lägenheten har på senare tid genomgått en varsam renovering där även plankgolven fått nytt liv och badrummet är helt nyrenoverat. Lägenheten ligger alltså på första våningen, men tillräckligt högt upp för att du ska kunna sova med fönstret öppet när du så vill. Köket har fått en uppryckning, där har de äldre skåpsluckorna fått en omlackering och nya handtag. Även kaklet nytt. Lägenheten går genom hela huset från öst till väst, vilket kanske indikerar att ett rum någon gång i tiden kan ha styckats av till en lägenhet vägg i vägg, därav den pampiga salongen.

Snabbfakta
Adress Östra Storgatan 122A
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 1 rum och kök
Bo & biyta 40 kvm
Vån & Hiss 1 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.149 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Vardagsrum

"Golvspringornas glipor varierar planlöst och knirret o knarret spelar en melodi från förr. Åtminstone från 1930-talet"

Kök

Badrum

"Ica eller Tempo är den stora frågan när du ska fylla på skafferiet och kylskåpet; det är lika nära till båda"

Huset

Gemensam balkong

Vätterstranden

"Du har faktiskt två naturreservat mindre än 10 minuters promenad bort; antingen runt Rocksjön eller upp på Rosenlundsbankarna"

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och renoveringar som är utförda och information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Badrummet totalrenoverades 2019 av Pemo Bygg AB. Kvalitetsintyg hittar du ihop med övriga dokument. Fötterna hålls varma genom golvvärme.
Köket har delvis renoverats under 2019 med uppdaterade handtag till läderknoppar och en ny bänkskiva. Det är utrustat med kombinerad kyl och frys, spis med ugn samt spisfläkt.
På den gemensamma balkongen en halvtrappa upp njuter man av solen från efter lunch till kvällen.
Väggar är målade i harmoniska kulörer. De befintliga plankgolven är framtagna, nyslipade och efterbehandlade. Allt är genomgånget och utfört av hantverkare.
Till lägenheten hör såväl ett större vindsförråd som ett mindre källarförråd. I källaren finns cykelförråd samt tvättstuga med nya tvättmaskiner installerade det senaste året.
Föreningen har åtta nyasfalterade parkeringsplatser på husets entrésida. Kostnaden för en parkeringsplats är 500 kronor per månad och de tilldelas enligt ett separat kösystem. I området finns gott om parkeringsmöjligheter i den direkta närheten till bostaden och som boende här har man rätt till boendeparkering i området Liljeholmen via Jönköpings kommun.
Föreningens samtliga lägenheter är ansluta till Com Hem som levererar ett grundutbud av tv-kanaler till föreningens alla lägenheter. För er som även önskar bredband och ip-telefoni kan denna leverantör även leverera detta. För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.comhem.se. Det finns även indraget "öppen" fiber från Telia, mer information om valmöjligheterna detta erbjuder hittar du via www.bredbandswebben.se.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Östra Storgatan 122A
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1939
Våningsplan
1 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
1 rum och kök
Boarea
40 kvm (föreningens information)
Energideklaration
175 kWh/m2 och år
Månadsavgift
2.149 kr/mån inkl värme, vatten och TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Uppskattad kostnad för hushållsel och försäkring uppgår till cirka 250 kronor per månad.
Pantsatt
Nej
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA