Orangerivägen 17, fem rum och kök

Livet i snyggt och tryggt förvar

Här på Orangerivägen finns det inga barnbegränsningar. Fristående hus, men barnen håller ihop som i klasar och gör den lugna svängda gatan till innebandyplan, kickbike-bana eller precis vad stunden och årstiden lockar till. Här behöver inte barnen bli sittande framför paddan inne, utan har hela Vattenledningsparken direkt inpå knuten, full av äventyr och upptäckter att göra. Troligt får ni se riktiga paddor uppe vid stora dammen.

Husen byggdes 2004 och har stått sig bra både när det gäller stil och slitage. Husen på gatan är i princip identiska, men det fanns några olika varianter på planlösning. Här hittar du väldigt öppna kvadrat på bottenvåningen, med ljuset som ett kvastskaft rätt igenom huset. Några hus har delat av bottenvåningen för att få ytterligare ett separat rum, men inte här. På ovanvåningen har du tre bra sovrum och ett allrum dessutom. Tillvaron blir lite mindre fyrkantig tack vare en gnutta snedtak i alla rummen.

Snabbfakta
Adress Orangerivägen 17
Område Mariebo
Bostadstyp 2-plansvilla
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 136 + 10 kvm
Tomtareal 457 kvm
Byggår 2004
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Huset

Entréhall

"Det är ett lagom hus på alla sätt, lagom stor tomt, lagom stort hus, lagom nära stan, och lagom nära skogen och äventyret."

Vardagsrum

Matplats

"Det är ett härligt vårtecken när alla barnen kommer ut och hittar på saker tillsammans, cyklar, spelar innebandy eller hoppar hage."

Köket

Badrum

"Många har gjort en tillbyggnad framför hallen vilket funkar bra; vi har också haft den planen, men nu får det bli ett projekt för nästa ägare, om det finns behov och familjen stor."

Tvätt - Groventré

Allrum

"Vi är såklart lite subjektiva, men vi vill gärna framhålla att vi har världens bästa grannar, som är till mycket hjälp."

Sovrum 1

Sovrum 2

"Baksidan är väldigt privat, men vill du prata med grannarna är det framsidan som gäller. Och det finns alltid barn i olika åldrar ute som vill hitta på något."

Sängkammare

Badrum uppe

Omgivning

Trädgård

Uteplatser

"Vi har varit mycket i Vattenledningsparken, både sommar och vinter. För barnen är det verkligen äventyr att upptäcka stigarna och gör upp eld på grillplatserna som finns."

Carport - Förråd

Mäklaren informerar
En mycket trevlig och välplanerad familjevilla i tryggt och barnvänligt områden på Mariebo i nära anslutning till den vackra Vattenledningsparken. Orangerivägen bebyggdes under 2004 och bildar kvartersbebyggelse runt en lugn cirkelformad gatuslinga endast till för de boende på gatan. Detta hus byggdes också 2004 i ett mycket trevligt läge i inner-ring med trädgård på husets öster- och södersida.
Morgonsolen ger härligt ljus in i huset och på altanen på baksidan redan tidigt på morgonen. Solen håller sedan hus och tomt skönt varma och ljusa ända fram till 20-tiden på kvällen. Uteplatsen på husets baksida har sol hel förmiddagen och ända fram till 14-tiden, uteplatsen på södersidan ända fram till 20-tiden. Uteplatser och trädgården har maximalt med sol och värme under hela dagen.
De nuvarande ägarna är husets andra ägare och har under sin innehavstid njutit av och förvaltat huset väl samt utfört en del enklare förändringar på bostaden. Nedan nämns i stora drag vad som gjorts under deras tid i huset.
Köket är original från byggåret och kommer från Vedum. Samtliga vitvaror kommer från Electrolux där induktionshäll och köksfläkt är från 2017. I tvättstugan är torktumlare och torkskåp av samma årgång och märke medan tvättmaskinen byttes 2017 till en ny Electrolux.
2014 byggdes en vägg upp i köket mot trappan, där det tidigare varit en öppen planlösning ut mot entrén. På detta vis skapades bättre förutsättningar för möblering och förvaring samt naturligtvis en mer avslappnande och lugnare miljö i framför allt köket.
Luftkonditionering monterades i sängkammaren 2017 för att enkelt hålla en sval skön temperatur i rummet även under de varmaste och mest soliga dagarna under somrarna!
Inför försäljningen har parkettgolven i entréplan slipats och lackerats samt även vissa av husets väggar fixats till och målats.
Fastigheten är ansluten till Wetternets öppna fibernät. Läs mer på www.wetternet.se
Visa mer

Planritning

Tomtkarta

BOSTAD
Adress
Orangerivägen 17
Område
Mariebo
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
136 + 10 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 457 kvm
Energideklaration
Energiklass D , 74 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA