Opalgatan 35, fem rum och kök

Barnbäst på hörnet

Högsta karat för barnfamiljen. Lugna gatan precis vid bondens åker och med ett eget slutet kvarter där trafiken är obefintlig. Språngbenta barn hittar in mellan husen, fram och bak, hit och dit. Med fyra sovrum uppe är du redo även för tre barn, eller en yvig vovve som behöver stor kojplats. Ett fristående hus med bra rymd både ute och inne. Just husen i ändarna i varje rad är lite större än övriga, vilket gör att köket definitivt är långbordsklart från början. Och i hallen har du en ljusgata rätt igenom huset.

Att bo så här på kanten där Hisingstorp övergår till äng och åkrar innebär att du har lika lätt att hitta ut i skog och mark, som ner till Dalvik och mataffären och pizzabagaren. Med buss nr 2 som pendlar flera gånger i timmen, är du snabbt nere i Jönköping. Närmsta förskola ligger bara ett kvarter bort, och skolor finns både vid Hisingstorp och Dalvik, men även Samsets friskola ligger rimligt nära. Men det bästa av allt är nog ändå sommarkvällarna på baksidan där solen sakta stöps i rågåkern och grillångorna dallrar.

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Johan Marklund, ansvarig mäklare

Snabbfakta
Adress Opalgatan 35
Område Hisingstorp
Bostadstyp 2-planshus
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 143 kvm
Tomtareal 551 kvm
Byggår 2011
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Huset

Uteplats på framsidan

Hall

"Lätt att bygga in carporten till garage för den som vill kunna ställa bilen helt skyddat, eller fylla det med sport- och fritidsutrustning."

Kök

Vardagsrum

Altan i väster

"Baksidans grillkvällar är hur härliga som helst, vi kommer sakna solnedgångarna över fältet när vi flyttar härifrån."

Duschrum i entréplan

Tvättstuga

Hall på andra plan

"För barnfamiljen kan det knappast bli bättre än så här, ett väldigt smidigt liv väntar, särskilt i småbarnsåren. Allt är inflyttningsklart!"

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum på andra plan

"Husen i ändarna byggdes lite större, vilket vi uppskattat. Det märks inte minst i köket där vi fått plats med ett väldigt stort bord. Trädgården också lite större."

Sovrum 3

Sovrum 4

"Med ett gemensamt sorteringsrum för avfall slipper vi alla att ha de stora gröna tunnorna framför huset. Dessutom blir kostnaden lägre."

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan det uppfördes under 2011. Nedan följer lite information om huset och området som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt köp.
Köket som kommer från Ballingslöv monterades i samband med husets färdigställande år 2011. Den maskinella utrustningen kommer i huvudsak från Husqvarna och installerades samma år. Spishällen har induktionsfunktion och frysen är "frostfri".
Innanför badrummet på entréplan i tvättstugan står en tvättmaskin (Husqvarna 2011) och en torktumlare (electrolux 2019). I tvättstugan står även en frånluftsvärmepump som sköter ventilationen i huset samt förser hushållet med varmvatten.
Husets entréplan värms upp av vattenburen golvvärme ansluten till fjärrvärme. På övre plan sker uppvärmningen av radiatorer som är kopplade till samma system. I badrummet på övre plan finns även där vattenburen golvvärme.
I de flesta av husets rum sitter tryckdimmers monterade som gör att du kan anpassa belysningen på ett smidigt sätt.
Under våren 2020 målades följande utrymmen om; hall i entréplan, kök och två av sovrummen på andra plan.
I halltaket på andra plan finns en lucka upp till vinden och här kan man med fördel förvara flyttlådor, julpynt och annat som inte måste finnas framme året om.
Solen går upp på husets framsida vid den stensatta uteplatsen och går ner mot husets altan på baksidan bortom åkrarna.
Fastigheten ingår i samfälligheten "Ridån" i vilken övriga 17-18 fastigheter kring gården ingår. I samfällighetsavgiften om 800 kr/mån ingår en bredbandsuppkoppling om 100/100 mbit/s och ett grundutbud av tv-kanaler från Telia. Samfälligheten ombesörjer även snöröjning och gatuskötsel i området. Varje fastighetsägare ansvarar för gräsklippning en vecka/år samt städning av soprum en gång per år.
I försäljningen ingår inte klädkrokarna som sitter monterade i hallen i entréplan. De våningssängar med skrivbord under som finns i två av sovrummen på andra plan kan medfölja huset efter överenskommelse med säljarna.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Opalgatan 35
Område
Hisingstorp
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
143 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 551 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass D , 112 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA