Odengatan 28, två rum och kök

Knirrande längtan

Ibland händer det. Att tiden stannat upp precis perfekt, men samtidigt också tagit ett skutt in nutiden. Här har du alla fina detaljer bevarade; gamla golv, väggar, dörrar och foder, möter ett toppmodernt kök och en luftig walk-in-closet. Allt det gamla perfekt renoverat och känns hur charmigt som helt. Lägenheten ligger i husets vinkel, vilket gör att rummen öppnar sig i spännande riktningar, och känns allt annat än fyrkantig.

Tidigare ägare har renoverat med den där finstämda balansen mellan gammalt och nytt, bevara och förnya. Och i det här fallet blir kontrasten effektfull och skarp. För vem vill inte ha ett stort, fungerande kök? Den ursprungliga köksstandarden är nog inget att längta till. Det supermoderna möter det knirrande brädgolvet, och du kommer garanterat bli förförd.

En av Huskvarnas äldre fastigheter, nära promenadstråken upp längs Huskvarnaåns dalgång, eller utmed Vätterstranden åt vilket håll du känner för. Nära Huskvarna centrum, med affärer, bagerier och restauranger. Kommunikationerna är det häller inget fel på. Bussen snappar du upp bara 50 meter bort, och vill du ta cykeln öppnar sig miltals med cykelväg precis utanför dörren. In till Jönköping cyklar du på 20 minuter utan att anstränga dig. Bättre än bilen.

Snabbfakta
Adress Odengatan 28
Område Huskvarna Tätort
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 73.3 kvm
Vån & Hiss 1 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.894 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, tv & bredband (Telia)
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Det är en spännande lägenhet med många vinklar och vrår och en skarp kontrast mellan nytt och gammalt"

Kök

Vardagsrum

Balkong

"Om orken tryter ligger restaurang East End farligt nära. Det gäller hela utbudet av butiker och service i centrala Huskvarna"

Sovrum

Badrum

"Man kan boka grill- och uteplatsen på gården om man vill ha lite fler gäster. Annars samsas man med förstånd om ingen bokat sig"

Föreningens fastighet

Föreningens innergård

"Har man hund som vi har, finns det många promenad stråk att välja på; Rumlaborgs gamla vallar har du precis på andra sidan gatan, sen är det bara att fortsätta upp- eller nerströms utmed ån"

Omgivning

Du kommer inte sakna gröna ytor direkt, men du slipper sköta dem. Du har en "egen" park som kommunen klipper och ansar runt Rumlaborg. Utmed Huskvarnaån har du magiska promenadstråk i bägge strömriktningarna. Vätterstranden är bara en bit bort med kristallklart vatten. Stranden lockar oftast mer än vattnet av någon anledning?

Följer du Pustaleden uppåt så får du dessutom utmärkt motion i branterna upp utmed fallet. Mjölkafållan är inte heller långt bort om det är en lekpark som hägrar. Uppe på berget har du sedan hela det stora stigsystemet som generationer orienterare spårat upp runt omkring IKHP-stugan. En lägenhet med naturbegåvning alltså.

Planritning

Mäklaren informerar
Till lägenheten följer det två förråd; båda förråden är belägna i källaren och är ca 6 kvm. Under våren kommer föreningen att bygga fler förråd på vinden och då kommer man som bostadsinnehavare att få ta del av ett förråd.
Om parkering önskas så finns det förnärvarande lediga platser (135 kr/mån). I området råder det "fri parkering" på gatorna.
Föreningens samtliga lägenheter är ansluta till Telia som kan leverera både kabel-TV och bredband (ingår i månadsavgiften). För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.telia.se.
Förra ägaren totalrenoverade köket 2011 (IKEA) och då byttes även vitvarorna. Samtliga ytskikt är nya i hall, kök, matsal och sovrum.
Garderoberna i klädkammaren ingår i köpet och även hyllorna i vardagsrummet.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Odengatan 28
Område
Huskvarna Tätort
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1930
Våningsplan
1 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
73.3 kvm (föreningens information)
Energideklaration
141 kWh/m2 och år
Månadsavgift
2.894 kr/mån inkl värme, vatten, tv & bredband (Telia)
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Nuvarande ägares beräknade årskostnad för hushållsel och försäkring: ca 370 kr/månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA